Kommande
Kommande

Brf Stella

I Brf Stella ska vi bygga nya urbana bostäder på cityadress i Västra Hamnen. Det blir 57 moderna lägenheter om ett till fem rum och kök på paradläge med söderbalkong och flip-flopavstånd till både morgondoppet och kvällsfikan vid Sundspromenaden. Vi skapar också plats för familjeliv i Malmös trendigaste område med fyra läckra townhouse i två plan om fyra rum och kök. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 57
Status Kommande

Välkommen på visning

Söndag 28 november kl. 10-12

Inför säljstarten i Brf Stella, som äger rum i december 2021, kan du träffa oss i vår referenslägenhet i grannföreningen Brf Stjärnfyren med adress Stora Varvsgatan 39 i Malmö, en trea om ca 65 kvm belägen i markplan, på våning 1. Öppet visningsupplägg, utan föranmälan. Priser, planlösningar och mer information om Brf Stella släpps officiellt först vid säljstarten.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Västra Hamnen i Malmö

Efter succén med Brf Stjärnfyren är det nu dags att komplettera stjärnkonstellationen vid Stora Varvsgatan med nästa etapp i kvarteret. I Brf Stella bor du som en stjärna på första raden till allt som gör livet skönt och lätt. Du tar hissen ner till citylivet vid Masttorget där du hittar all service med stormarknad, systembolag, restauranger och caféer. Slå dig ner på en uteservering och njut av nygräddade croissanter till frukost, ta en joggingtur längs Ribbans sanddyner, boka middag för två vid Strandpromenaden eller bara njut av kvällen på din sköna söderbalkong.

Brf Stella kommer att rymma totalt cirka 57 moderna bostäder om ett till fem rum och kök. De flesta med härlig balkong eller uteplats i söderläge. Du kan välja att checka in i en välplanerad tvåa med dubbla uteplatser, en läcker trea med hörnbalkong eller en exklusiv fyrarums penthouselägenhet med stora takterrasser i två väderstreck. För dig som har några småstjärnor att få plats med kan vi rekommendera ett av de fyra unika townhousen på fyra rum och kök. Oavsett vad du föredrar får du en bostad med star quality såväl vad gäller läget, arkitekturen och inredningen som omsorgen om detaljerna.

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Hållbarhetsåtgärder för Brf Stella

 • Miljöbyggnad Silver
 • Sedumtak och solceller
 • Bil- och lådcykelpool

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke. Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Byggstart

  Höst 2021
 • Säljstart

  Vinter 2021
 • Inredningsval

  Höst 2022
 • Upplåtelse

  Vår 2023
 • Inflyttningsklart

  Höst/vinter 2023

Om Västra Hamnen

Flyttar du till en nyproducerad bostadsrätt i Västra Hamnen i Malmö har du nära till fikan med bästa vännen, träning på  Kockum Fritid, härliga promenader eller det som just du mår allra bäst av.  Här har du lika nära till uteliv, shopping, kultur och nöjen som till stillhet och andrum vid hav och strand. I sydväst väntar Ribersborgs gröna fält och stränder. 

Anmäl intresse till Brf Stella

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till