Kommande
Kommande

Brf Stella

I Brf Stella ska vi bygga nya urbana bostäder på cityadress i Västra Hamnen. Det blir 57 moderna lägenheter om ett till fem rum och kök på paradläge med söderbalkong och flip-flopavstånd till både morgondoppet och kvällsfikan vid Sundspromenaden. Vi skapar också plats för familjeliv i Malmös trendigaste område med fyra läckra townhouse i två plan om fyra rum och kök. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 57
Status Kommande
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Bostadsrätter i Västra Hamnen i Malmö

Efter succén med Brf Stjärnfyren är det nu dags att komplettera stjärnkonstellationen vid Stora Varvsgatan med nästa etapp i kvarteret. I Brf Stella bor du som en stjärna på första raden till allt som gör livet skönt och lätt.

Du tar hissen ner till citylivet vid Masttoget där du hittar all service med stormarknad, systembolag, restauranger och caféer. Slå dig ner på en uteservering och njut av nybakade croissanter till frukost, ta en joggingtur längs Ribbans sanddyner, boka middag för två vid Strandpromenaden eller bara njut av kvällen på din sköna söderbalkong.

Brf Stella kommer att rymma totalt cirka 57 moderna bostadsrätter om ett till fem rum och kök. De flesta med härlig balkong eller uteplats i söderläge. Du kan välja att checka in i en välplanerad tvåa med dubbla uteplatser, en läcker trea med hörnbalkong eller en exklusiv fyrarums penthouselägenhet med stora takterrasser i två väderstreck. För dig som har några småstjärnor att få plats med kan vi rekommendera ett av de fyra unika townhousen i två plan på fyra rum och kök. Oavsett vad du föredrar får du en bostad med star quality både på läget, arkitekturen, inredningen och omsorgen om detaljerna.

Brf Stella ligger på paradläge vid Stora Varvsgatan – mitt i Västra Hamnen. Här bor du i en mix av urban citymiljö och lugna bostadskvarter, bara ett stenkast från vågorna i sundet. Ett perfekt boende för dig som inte vill välja mellan havslängtan och citykänsla.

 

 

 

 

 

 

 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Höst 2021
 • Byggstart

  Höst 2021
 • Inredningsval

  Höst 2022
 • Upplåtelse

  Vår 2023
 • Inflyttningsklart

  Hösten/vintern 2023

Anmäl intresse till Brf Stella

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till