Slutsålt i Brf Glanbacken – snart säljstart i Brf Glanskogen i Svärtinge 2022-05-23, kl 11:00

Slutsålt i Brf Glanbacken – snart säljstart i Brf Glanskogen i Svärtinge

Riksbyggens par- och radhus i Svärtinge, Norrköping, har blivit en riktigt succé. Den andra etappen, Brf Glanbacken har nyligen sålts slut och efter sommaren drar Riksbyggen igång försäljningen i av den tredje etappen, Brf Glanskogen, som kommer att bestå av 22 rad- och parhus. Preliminär inflyttning blir hösten 2024 för Brf Glanskogen.

– Försäljningen i Brf Glanbacken har gått över förväntan snabbt. Nu ser vi fram emot säljstarten i nästa etapp som blir Brf Glanskogen och där intressekön är öppen. Säljstarten räknar vi med att ha i slutet av september, säger Maria Drott, säljare på Riksbyggen i Norrköping.

Läget är något som många köpare uppskattar.

– Många efterfrågar den här typen av boende idag och radhusen får ett perfekt läge, naturnära i Kolmårdsskogen vid sjön Glan och bara 15 minuter från Norrköping och Finspång, säger Maria Drott.

Läs mer om Brf Glanskogen

I området finns den nybyggda Svärtinge Skogsbacke skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Och alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar.

– Huvudmålgruppen är unga par och barnfamiljer. Radhusen i Brf Glanbacken är välplanerade så att varje kvadratmeter ska komma till användning. Samtidigt är flexibiliteten stor, beroende på familjens storlek kan antalet sovrum variera från tre till fem, berättar Maria Drott.

Alla radhus har egen uteplats och trädgård vilket innebär fina odlingsmöjligheter. På entréplanet ligger kök, vardagsrum, tvättutrymme och badrum med dusch.

– Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Standarden är hög med kök från Vedum, rostfria vitvaror från Bosch, helkaklade badrum och ekparkett med vattenburen golvvärme, säger Maria Drott.

För mer information:
Maria Drott, säljare på Riksbyggen i Norrköping, 13-24 93 15
maria.drott@riksbyggen.se

Bilder