Kommande
Kommande

Brf Glanskogen

Nu planerar vi för tredje och sista etappen av våra omtyckte par- och radhus i Svärtinge Skogsbacke. Mitt i naturen och nära till stadspulsen. Planerad säljstart sommaren 2022. Säkra din plats vid säljstarten och anmäl intresse redan nu. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Bostäder 24
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Svärtinge skogsbacke, Norrköping

Nu har du chans till ett bekvämt boende i tredje och sista etappen i Svärtinge - en pärla vid sjön Glan. Här planerar vi att bygga cirka 24 nya bostadsrätter i form av par- och radhus.

Mitt i naturen, men ändå nära det mesta

Vår vision är att skapa ett boende som bjuder in dig till ett liv mitt i naturen, samtidigt som det bara är 15 minuter till Norrköping och Finspång.

Läget är unikt med närhet till det mesta, skog, vatten, skola, mataffär och kommunikationer. Husen är byggda i en lantlig miljö bara ett stenkast från sjön Glan. Ett område som inbjuder till många aktiviteter som bad, fiske, picknick och motion.

I området finns den nybyggda skolan Svärtinge Skogsbacke skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Och alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar.

Miljön i området är viktig

En rad olika saker, som ligger i linje med vårt miljö- och hållbarhetstänk, kommer att genomföras i området. Alla bostäder kommer till exempel att ha egna trädgårdar vilket innebär bra odlingsmöjligheter. Har du elbil finns laddbox som tillval. Och i området kommer så mycket som möjligt av den befintliga skogen att bevaras.

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

placeholder

 • Planering pågår

  Vinter 2021/2022
 • Säljstart

  Sommar 2022
 • Byggstart

  2022
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Nära grönområden och stadspuls

Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan till bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen.

I Brf Glanskogen bor du nära skola, den nybyggda idrottsanläggningen och mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Kultur och idrott

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar tills stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping ligger vackert vid Motala ström och har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara några saker som kännetecknar Norrköping.

Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping och lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva.

I utkanten av staden ligger Kolmården som är Sveriges största djurpark. Där finns det allt från lejon och giraffer till nordiska djur,  samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanskogen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till