Preliminär säljstart november!
Preliminär säljstart november!

Brf Glanskogen

Nu planerar vi för tredje och sista etappen av våra omtyckta par- och radhus i Svärtinge Skogsbacke. Här bor du med skogen som granne och sjön Glan på fint promenadavstånd. Anmäl intresse för löpande information. Gå också med i Riksbyggen Förtur för att säkra din plats vid säljstarten, prel. november 2022. Välkommen till en picknicknära verklighet!

Fakta

Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Bostäder 22
Status Kommande

Visningar

Gör en intresseanmälan genom att klicka på ”Anmäl intresse”. Då får du löpande information om bostadsprojektet.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Svärtinge utanför Norrköping

Planerna för sista etappen i populära Svärtinge Skogsbacke är i full gång. Här ska vi bygga 22 välplanerade moderna bostadsrätter i form av par- och radhus. Preliminär säljstart i november 2022.

Mitt i naturen

Drömmer du om att bo nybyggt? I ett lugnt och stilla område med doft att skog ända inpå knuten? Då är Brf Glanskogen perfekt för dig. Här skapar vi ett boende där skog och spännande terräng är högst närvarande i området. Du kan starta dagen med fridfull yoga på altanen, löpning eller promenad i området och ett avslutande uppfriskande dopp i sjön Glan.  

Här bor du i ett område med möjliga enkla aktiviteter utanför dörren – bad, fiske, motion eller varför inte picknick i skogen. Vill du ta en längre promenad kan du utforska Kolmårdsskogen. Närmaste badplats är Skarsättersbadet som är barnvänlig och långgrund.

Svärtinge Skogsbacke har närhet till det viktiga

Det vackra fridfulla läget är unikt men du bor inte isolerat. Här har du närhet till viktiga funktioner för att få vardagspusslet att gå ihop. I Svärtinge Skogsbacke finns en nybyggd skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar. Den beräknas preliminärt öppna hösten 2022. I Svärtinge finns också en mataffär och ett gym.

Du når Finspång och Norrköping på 15 minuter med bil. Åker du kollektivt väljer du buss 410 eller 412. Busshållplatser finns utmed hela Finspångvägen. Kommunikationsläget och möjligheterna är bra även för dig som föredrar att gå eller cykla. En helt ny gång- och cykelväg har byggts utmed Finspångvägen.

Välplanerade par- och radhus

Par- och radhusen är smarta och yteffektiva. Interiört har arkitekten tänkt till ordentligt. Det är välplanerat och varje kvadratmeter har utnyttjats maximalt. På entréplan är planlösningen öppen mellan kök och vardagsrum vilket vi vet att många uppskattar. Det skapar härlig rymd och fint ljusinsläpp. Här finns också ett rymligt och helkaklat badrum, komplett med tvättavdelning. Behöver du ett extra sovrum kan vardagsrummet delas av.

På andra våningen är flexibiliteten stor för att passa familjens olika skeenden. Här kan antalet sovrum anpassas efter din familjs behov just nu. Det finns fyra olika planlösningar att välja mellan. På andra våningen finns också möjligheten att skapa ett praktiskt hemmakontor.

Odla i egen trädgård

Alla husen har sin egen lilla täppa – en på framsidan och en på baksidan. Det gör det enkelt att hitta en fin plats för frukosten, kalaset, fredagsmyset eller träningen. Ändå är trädgården tillräckligt stor för möjligheten att odla lite grönsaker, bär och kryddor eller plantera ett fruktträd.

Vi tänker på miljön

Riksbyggens har miljö- och hållbarhet högt upp på den dagliga agendan. En rad olika saker kommer att genomföras i Brf Glanskogen utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Exempelvis kommer så mycket som möjligt av den befintliga skogen att bevaras.

Husen är energisnåla så förbrukningen för uppvärmning kommer att ligga en bra bit under rådande normer. Det beror bland annat på att uppvärmningen sköts av en frånluftsvärmepump.

placeholder

 • Planering pågår

  Vinter 2021/2022
 • Säljstart

  Prel. november 2022
 • Byggstart

  Vår 2023
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Se de kommande bostäderna

 • Se husen från olika vinklar
 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Shopping, kultur och idrott

Tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger. Om du kör bil från Svärtinge till Norrköping  (riksväg 51) tar resan 15 minuter och går genom skog och åkrar tills stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping ligger vackert vid Motala ström och har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara några saker som kännetecknar Norrköping.

Platinum cars arena ”Parken” är hemmaarenan för IFK Norrköping och lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva.

I utkanten av staden ligger Kolmården som är Sveriges största djurpark. Där finns det allt från lejon och giraffer till nordiska djur,  samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanskogen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till