Riksbyggen visar Brf Panoramautsikten i Helsingborg under Stora visningsdagen 2022-04-20, kl 07:30

Riksbyggen visar Brf Panoramautsikten i Helsingborg under Stora visningsdagen

Den 24 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för ett stort antal befintliga och kommande projekt. I Helsingborg visar Riksbyggen Brf Panoramautsikten med 108 lägenheter om 1–6 rum och kök . Visningen sker i Riksbyggens visningslägenhet på Polettgatan 8.

– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på nya bostäder. Riksbyggen bygger för många olika målgrupper och över hela landet. Nu när pandemin är över ser vi fram emot att kunna bjuda in till öppna visningar under den Stora Visningsdagen, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Läs mer om Brf Panoramautsikten

På Riksbyggen har man under senare tid sett en förändring i kundernas köpbeteende.

– Det är fortsatt ett stort tryck på lägenheter med kort tid till inflyttning. Vi ser dock en betydligt större benägenhet hos våra kunder ”att köpa på ritning”, innan husen är byggda och klara, säger Tobias Dysenius.

Varje år bygger Riksbyggen ett tusental nya lägenheter i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö.

– Vårt mål är att vi alltid ska tillföra något nytt i området. Det kan röra sig om bostäder som svarar upp mot ett behov som exempelvis unga barnfamiljer eller äldre har, säger Mathias Sandberg, konceptchef på Riksbyggen.
Mer hållbart bostadsbyggande

Husen som Riksbyggen bygger ska hålla i hundra år och vara hållbara även för klimatet och planeten. Till exempel görs en hållbarhetsanalys genom Riksbyggens hållbarhetsverktyg i alla nyproduktionsprojekt. Det för att i ett tidigt skede få till en bra hållbarhetsstyrning i projekten. Riksbyggen sätter också solceller på taken och alla Riksbyggens nyproducerade flerbostadshus med tre eller fler våningar miljöcertifieras med Miljöbyggnad.

Läs mer: Hållbarhet är stort. Och litet.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:

Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 61. 08-553 635 98

Bilder