Kommande
Kommande

Brf Panoramautsikten

Nu planerar vi för etapp 3 i kvarteret Spårvagnshallarna. Välplanerade lägenheter om 1-6 rum och kök med fullständig panoramautsikt över stad och hav som vi valt att kalla Brf Panoramautsikten. Förutom en fantastisk utsikt bor du nära natur, restauranger och aktiviteter i Helsingborg och pittoreska Råå. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 113
Status Kommande

Om området

Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna — ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna.
Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Kanske detta är ett nytt kvarter för dig?

Läs mer om kv. Spårvagnshallarna

Visningar

Vi har inga visningar då detta är ett planerat projekt i ett tidigt skede. Gör gärna en intresseanmälan så får du löpande information så fort vi har något nytt att berätta.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Nyproducerade bostadsrätter i Helsingborg

Brf Panorama, i kv. Spårvagnshallarna, är en ny höjdare som kommer till stan. Här kan du ta hissen ner till gymmet eller upp till takterrassen där du bjuds på en fantastisk utsikt över stad och hav. Mitt mellan centrum och Råås pittoreska fiskeläge ska vi bygga en smäcker byggnad om 21 våningar med 113 moderna bostadsrätter på hög nivå. Ett attraktivt boende för en aktiv och stimulerande livsstil, lika nära hav och strand som service och upplevelser.

Livsstilsboende med takterrass på 21:e våningen

Brf Panorama blir ett modernt livsstilsboende för aktiva stadsbor som vill känna närheten till naturen och samtidigt ha nära tillgång till stadens alla möjligheter. Här kan du välja mellan moderna, välplanerade lägenheter om 1–6 rum och kök mellan 31 – 195 kvm på någon av husets 21 våningar.

Är du högt uppe i det blå eller mer jordnära? Här finns bostäder på alla nivåer. Ju högre upp i huset du kommer desto längre sträcker sig dina vyer, men ditt nya boende håller samma höjd oavsett vilket våningsplan. Takterrass på 21:a våningen, privat gym med bastu och en co-working-lounge är visionen. Gemensamhetsytorna och inglasade balkonger är några attribut förutom utsikten som gör Brf Panorama till ett boendeval utöver det vanliga.

Inglasad balkong som ett extra rum

I Brf Panorama får alla lägenheter 2–6 rum och kök en generös balkong, vissa av dem två och till och med tre balkonger. För att du ska få en utemiljö som kan användas i alla väder, året runt har vi glasat in minst halva balkongen. Med den inglasade delen förlänger du utesäsongen och skapar ett extra rum för odling och umgänge. Det är stort nog för att både sitta eller odla kryddor. Här kan både du, dina vänskaper och basilikan växa och trivas.

En del av H22 City Expo

Spårvagnshallarna och Brf Panoramautsikten planeras att vara en del av H22 City Expo som kommer äga rum mellan den 30 maj och den 3 juli 2022. Det är en internationell stadsmässa där innovationsarbete och nya lösningar visas upp för världen. H22 City Expo fokuserar på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur innovation kan hjälpa oss att skapa livskvalitet i vardagen. Läs mer om H22 City Expo här

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  planeras till våren 2022
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Anmäl intresse till Brf Panoramautsikten

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.