Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Lövöbacken i Holmsund 2022-03-28, kl 07:00

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Lövöbacken i Holmsund

De 24 lägenheterna i Brf Lövöbacken i Holmsund sålde slut snabbt och den 31 mars sätter Riksbyggen spaden i marken för projektet. Med och tar det första spadtaget är Hans Lindberg, kommunstyrelsens ordförande, Lars Lundgren, marknadsområdeschef, Riksbyggen och Örjan Kallin, distriktschef, Skanska samt köpare i Brf Lövöbacken.

– Det är jättekul att vi nu kan starta byggandet av Brf Lövöbacken. Det råder ingen tvekan om att behovet av de nya bostäderna är stort, vi startade försäljningen i mitten av oktober och i februari var alla lägenheter sålda, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Norr.

I Holmsund är över 30 procent av invånarna över 55 år.

– När många känner att villan börjar bli för arbetsam att ta hand om behövs fler nya bostadsrätter att flytta till, säger Lars Lundgren.

Husen som Riksbyggen nu planerar att uppföra kommer att byggas med höga krav för hållbarhet och certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– Det kommer att bli ett väldigt fint projekt. Samtliga lägenheter får inglasad balkong i söderläge. Vi arbetar mycket med att skapa en trivsam miljö som uppmuntrar social samvaro i föreningen och det kommer att finnas en gemensamhetslokal för släktträffar, barnkalas eller styrelsemöte, berättar Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Bostad Norr.

Media är varmt välkomna att delta under första spadtaget!

Dag och tid: Torsdag 31 mars, kl 12.00-13.00
Plats
: Parkvägen 34, Holmsund

För mer information:
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr, 076-83 73 507
lars.lundgren@riksbyggen.se
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr, 090-159 603
Jenny.elveljung@riksbyggen.se

Bilder