Kommande
Kommande

Brf Lövöbacken

I Holmsund strax utanför Umeå planerar vi att bygga lägenheter där du bor på ett bekvämt läge med närhet till skola, bad, gym, natur och kommunikationer till och från stan. Här kan du finna din nya utgångspunkt i livet, lättskött och bekymmersfritt, med plats för många goda stunder. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 24
Status Kommande
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på lägenheten så att den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Holmsund, Umeå

Vad tycker du?

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Brf Lövöbacken och skulle därför vilja ha dina synpunkter.

Till enkäten


Välplanerade lägenheter för en enklare vardag

I Brf Lövöbacken planerar vi att bygga 24 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna blir trivsamma och välplanerade, alla med inbjudande balkonger i söderläge. Med promenadavstånd till både badhus, gym och bibliotek bor du här bekvämt och det är enkelt att ha en aktiv vardag. Planerad säljstart hösten 2021. Planerad inflyttning 2023.

Visionen med kvarteret

Kvarteret kommer bestå av två hus med vardera fyra våningar, där vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna genom att vinkla husen så alla lägenheter får balkong i söderläge. Byggnaderna får fasader med inslag av liggande träpanel och stora inbjudande balkonger.

Inbjudande och grönskande innergård

Oavsett vem du är hoppas vi att du ska njuta av den fina grönskande innergården med grillplats. Här har du lugnet på hemmaplan när du vill koppla av eller umgås med vänner. Du behöver inte ens vara på innergården för att dra nytta av grönskan, den är även ett fint blickfång som ger en skön atmosfär när du sitter på balkongen eller tittar ut från din bostadsrätt.

Gårdshus med gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I Brf Lövöbacken kommer alla boende att ha möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen som är placerad i gårdshuset. Använd den för släktträffar, barnkalas eller styrelsemöte. Här finns också en fin övernattningslägenhet som ni kan boka när dina långväga gäster kommer på besök. Vi inreder den så att dina gäster känner sig riktigt välkomna och samtidigt får en privat sfär när de är på besök hos dig.

Inför försäljningsstarten

Detaljplaneringsarbete för bostadsprojektet pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder i Brf Lövöbacken. Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten. Välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

Nulägesrapport om bostadsprojektet

Under våren har vi jobbat fram säljbilder, påbörjat arbetet med säljmaterial, inredningsmagasin och upphandling med mera och förbereder för en säljstart som ser ut att bli preliminärt i oktober 2021. Anmäl ditt intresse till Brf Lövöbacken och få nyhetsbrev med aktuell information om vad som händer och när det är dags för säljstart.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Hösten 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  prel. 2023

Anmäl intresse till Brf Lövöbacken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till