Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Lövöbacken

1 545 000–3 195 000 kr

Försäljning pågår av bostadsrätterna i Brf Lövöbacken i Holmsund strax utanför Umeå. Här ska vi bygga lägenheter på bekvämt läge med närhet till skola, bad, gym, natur och kommunikationer till och från stan. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 545 000– 3 195 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 56–90 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av trapphus
 • sophämtning
 • skötsel av gården, gräsklippning och snöröjning
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • förbrukning av kall-  och varmvatten som mäts individuellt
 • TV/bredband
 • kostnad för parkeringsplats

Vad används avgiften till

3 573–5 164 kr/mån
Våningar 3
Lägenheter 24
Status Försäljning pågår

Visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på lägenheten så att den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Holmsund, Umeå

Vi har fortfarande ett fåtal lägenheter kvar till salu i populära Holmsund. Först till kvarn gäller! Kontakta ansvarig mäklare Maggi Bergh på Mäklarhuset, telefon 070-666 40 74, för mer information.

Vad händer vid köp av lägenhet?

När du tackar ja till en erbjuden lägenhet är det första steget att vi skriver under ett förhandsavtal. Betalningsprocessen ser ut enligt följande:

 • Efter undertecknande av förhandsavtalet får du en faktura på förskottet som är två procent av den aktuella lägenhetens insats (dock max 75 000 kr), förfallodag efter cirka 14 dagar.
 • Cirka sex månader innan inflyttning tecknar vi upplåtelseavtal, det andra och sista avtalet, och då betalas handpenningen som är tio procent av din insats minus det belopp som redan har betalats i förskott.
 • Vid inflyttning betalas sedan slutlikviden, resterande belopp av din insats.

Välplanerade lägenheter för en enklare vardag

I Brf Lövöbacken planerar vi att bygga 24 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna blir trivsamma och välplanerade, alla med inbjudande balkonger i söderläge. Med promenadavstånd till både badhus, gym och bibliotek bor du här bekvämt och det är enkelt att ha en aktiv vardag. Säljstart den 18 oktober 2021. Planerad inflyttning höst 2023.

Visionen med kvarteret

Kvarteret kommer bestå av två hus med vardera fyra våningar, där vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna genom att vinkla husen så alla lägenheter får balkong i söderläge. Byggnaderna får fasader med inslag av liggande träpanel och stora inbjudande balkonger.

Inbjudande och grönskande innergård

Oavsett vem du är hoppas vi att du ska njuta av den fina grönskande innergården med grillplats. Här har du lugnet på hemmaplan när du vill koppla av eller umgås med vänner. Du behöver inte ens vara på innergården för att dra nytta av grönskan, den är även ett fint blickfång som ger en skön atmosfär när du sitter på balkongen eller tittar ut från din bostadsrätt.

Parkeringsplatser

Totalt finns 27 parkeringar bestående av nio öppna platser med motorvärmare och 18 carportplatser. Fyra av dessa är försedda med laddstolpar för laddning av elbil. Kostnaden för parkeringsplatsen ingår inte i avgiften.

Parkeringsplatserna fördelas vid upplåtelse enligt turordning utifrån det datum man tecknat förhandsavtal för en lägenhet. Som köpare måste du aktivt anmäla intresse för parkering på separat blankett i samband med avtalsskrivningen. Om du inte blir tilldelad en biluppställningsplats inför tillträdet placeras du i kö, och då räknas din plats i kön utifrån det datum som du tecknade ditt första avtal.

Vid en eventuell framtida överlåtelse så återgår biluppställningsplatsen till kösystemet, och kan därmed inte överlåtas tillsammans med bostaden vid en försäljning. Efter tillträdet fylls kösystemet på efterhand som en boende anmäler sig till kön.

Gårdshus med gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I Brf Lövöbacken kommer alla boende att ha möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen som är placerad i gårdshuset. Använd den för släktträffar, barnkalas eller styrelsemöte. Här finns också en fin övernattningslägenhet som ni kan boka när dina långväga gäster kommer på besök. Vi inreder den så att dina gäster känner sig riktigt välkomna och samtidigt får en privat sfär när de är på besök hos dig.

Tryggare med trygghetslöftet

Trygghetslöftet genomsyrar allt vi gör och tror på. Från hur vi bygger till hur du bor. Den innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader, avbokningsskydd eller framflyttning av tillträdesdag. Läs mer om Trygghetslöftet här

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Hösten 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  prel. 2023

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Anmäl intresse till Brf Lövöbacken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till