Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens fjärde radhusetapp i Gamla Uppsala 2021-09-13, kl 09:00

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens fjärde radhusetapp i Gamla Uppsala

Den 14 september är det dags för det första spadtaget för Riksbyggens Radhusblicken 4. Det blir den fjärde etappen om 17 radhus i Fornby och ett nytt radhusområde tar nu form. Med och tar det första spadtaget är Ylva Stadell (S), ordförande i plan- och byggnadsnämnden, Uppsala kommun, Johanna Frelin, vd Riksbyggen och Anna-Karin Zarins, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Spadtaget kommer även att streamas live på Riksbyggens Facebook-sida.

– Det är jätteroligt att vi nu kan fortsätta byggandet av det som blir ett helt nytt radhusområde och där det även kommer att byggas en förskola. Intresset för Radhusblicken 4 har varit jättestort, alla radhus i etappen utom ett fåtal är redan sålda, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Husen finns i två storlekar, 119 eller 135 kvadratmeter. Planlösningarna är flexibla för att passa många olika familjers behov och ska enkelt kunna ändras om familjesammansättningen över tid förändras.

Läs mer om Radhusblicken 4

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

Media är varmt välkomna att delta under spadtaget!

Dag och tid: Den 14 september kl 11.00.
Var: Greta Arwidssons väg, Gamla Uppsala och live på Riksbyggens Facebooksida.

För mer information:
Sara Stridh, säljare Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 49
sara.stridh@riksbyggen.se

Bilder