Försäljning pågår
Försäljning pågår

Radhusblicken 4

4 725 000–6 225 000 kr

Välkommen till din nya verklighet! 17 charmiga radhus och kedjehus med egen trädgård i Gamla Uppsala. Nära naturen, staden och hela Uppsalas historia.

Bostadsfakta

Pris 4 725 000– 6 225 000 kr
Rum 4–5 rum och kök
Area 119,5–135,5 kvm
Bostäder 17
Status Försäljning pågår

Välkommen att boka privat visning!

Välkommen att boka privat visning med mäklaren. Markanvisning i slutet av Greta Arwidssons väg.

Eget radhus i Gamla Uppsala

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 4 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Här ges möjlighet till ett boende med härlig utsikt mot öppna fält.

Husen har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i rött och gult med accentfärger i grått och grönt. 

Storlek och priser

Storlekar: 4–5 rum och kök på 119–135 kvm.
Priser: 4 725 000kr – 6 225 000kr

Familjevänligt innanför tröskeln

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken 4 har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel.

Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer. Väljer du ett större radhus om 135 kvm finner du också ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arwidssons väg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

Välkommen ut i det gröna!

I Radhusblicken 4 har alla hus en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta. Några hus har till och med ett inglasat uterum. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.

Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp 4 planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

Välkommen till ett hem för hela livet

Så här går köpet till

När du har bestämt dig för att köpa en bostad tecknar du ett Egnahemskontrakt. Utifrån bostadsprojektets inredningsprogram kan du sedan göra dina tillval.

• 100 000 kr betalas i förskott vid tecknandet av avtalet
• Vid byggstart betalas 350 000 kr i handpenning för
fastigheten (tomten) med avdrag för eventuellt tidigare inbetalt förskott
• På tillträdesdagen betalas resterande belopp och köpebrev tecknas
• Kostnad för dina tillval betalas på tillträdesdagen
• I de fall du som köpare belånar din fastighet tillkommer en kostnad för uttagande av pantbrev, för närvarande 2 % av lånebeloppet
• I samband med tillträdet ansöker du som köpare om lagfart och betalar gällande lagfartskostnad

Beräknad driftskostnad

Driftskostnader avser el, vatten, fjärrvärme och samfällighetsavgift inkl. grundutbud data/tele/TV. Beräknad driftskostnad gäller för en familj på fyra personer, cirka 5 500 kr/mån för kedjehus och cirka 5 000 kr mån för radhus. Utöver detta tillkommer kostnad för försäkring.

Inredning

Du som är med i ett tidigt skede av försäljningen har möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt framtida hem genom tillval utifrån vårt inredningsprogram. Vilka möjligheter att välja inredning du har varierar. Inredningsprogrammet för vilka tillval som är möjliga finns med i avtalshandlingar vid köpet. Det är inte möjligt att göra andra val än de som finns presenterade i inredningsprogrammet. Avtalet gällande dina tillval är ett separat avtal mellan dig och Riksbyggen och betalas vid inflyttning.

Besiktning och ansvar för fel

När ditt hus är färdigbyggt sker en slutbesiktning. Slutbesiktningen
görs både för att kontrollera att entreprenaden har utförts i enlighet med avtalet mellan dig och Riksbyggen men även för att kontrollera att entreprenaden har utförts i enlighet med avtalet mellan Riks-byggen och den entreprenör som Riksbyggen har anlitat.

Om besiktningsmannen noterat några fel så ska Riksbyggen se till så att dessa fel avhjälps omgående. Du behöver inte göra någon särskild reklamation för dessa fel. Om det däremot framträder några fel efter besiktningen ska du reklamera dessa till Riksbyggen så att Riksbyggen kan utreda och avhjälpa felen.

Riksbyggen ansvarar enligt Konsumenttjänstlagen och det särskilda avtal som har tecknats mellan er och Riksbyggen för dolda fel i tio år. Vad som är ett dolt fel är inte alltid lätt att veta. Fel som visar sig under de första två åren förutsätts vara dolda fel som Riksbyggen ansvarar för om det inte framgår att det är ett problem som har upp- kommit på grund av brukandet av huset, en olyckshändelse eller liknande som du som köpare ansvarar för.

För att Riksbyggen ska kunna utreda och avhjälpa fel behöver du som köpare, i enlighet med tecknat avtal, hjälpa till genom att ge Riksbyggen tillträde.

Tillträde och inflyttning

På dagen för tillträde ska slutbetalningarna för bostaden inklusive dina tillval vara gjorda. När betalningen är erlagd får du nycklarna till ditt nya hem. Vid tillträdet överlämnas en Drift- och underhållspärm som innehåller skötselanvisningar. För att förbereda dig på inflyttningen skickar vi i god tid innan ut information via nyhetsbrev eller ordnar informationsträffar.

Planerat tillträde för husen är sommaren 2023. 

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Juni 2021
 • Byggstart

  September 2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttningsklart

  Sommar 2023

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Pris
Status

Allt du behöver på nära håll

Som boende i Fornby den nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.

Anmäl intresse till Radhusblicken 4

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.