Kommande
Kommande

Radhusblicken 4

17 charmiga radhus och kedjehus med egen trädgård i Gamla Uppsala. Nära naturen, staden och hela Uppsalas historia. Planerad säljstart är sommaren 2021. Anmäl intresse senast 20 maj för att få information om säljstarten. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Bostäder 17
Status Kommande

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Eget radhus i Gamla Uppsala

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 4 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Här ges möjlighet till ett boende med härlig utsikt mot öppna fält.

Husen har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i rött och gult med accentfärger i grått och grönt. 

Anmäl intresse senast 20 maj för att få information om säljstarten.

Storlek och priser

Storlekar: 4–5 rum och kök på 119–135 kvm.
Priser: 4 725 000kr – 6 225 000kr

Familjevänligt innanför tröskeln

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken 4 har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel.

Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer. Väljer du ett större radhus om 135 kvm finner du också ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arwidssons väg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

Välkommen ut i det gröna!

I Radhusblicken 4 har alla hus en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta. Några hus har till och med ett inglasat uterum. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.

Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp 4 planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Sommar 2021
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Allt du behöver på nära håll

Som boende i Fornby den nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.

Anmäl intresse till Radhusblicken 4

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.