Säljstart för rad- och parhus i Riksbyggens Brf Glanbacken i Norrköping 2021-09-07, kl 07:40

Säljstart för rad- och parhus i Riksbyggens Brf Glanbacken i Norrköping

I början av september startar Riksbyggen försäljningen av 27 rad- och parhus i Brf Glanbacken i Svärtinge, strax utanför Norrköping. Brf Glanbacken är Riksbyggens andra etapp i Svärtinge och uppföljaren till Brf Glanstigen.

Brf Glanstigen blev en riktigt succé och intresset för vår andra etapp är mycket stort. Många efterfrågar den här typen av boende idag och radhusen får ett perfekt läge, naturnära i Kolmårdsskogen vid sjön Glan och bara 15 minuter från Norrköping och Finspång, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping.

I området finns den nybyggda Svärtinge Skogsbacke skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Och alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar.

– Huvudmålgruppen är unga par och barnfamiljer. Radhusen i Brf Glanbacken är välplanerade så att varje kvadratmeter ska komma till användning. Samtidigt är flexibiliteten stor, beroende på familjens storlek kan antalet sovrum variera från tre till fem, berättar Per Vide.

Alla radhus har egen uteplats och trädgård vilket innebär fina odlingsmöjligheter. På entréplanet ligger kök, vardagsrum, tvättutrymme och badrum med dusch.

– Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Standarden är hög med kök från Vedum, rostfria vitvaror från Bosch, helkaklade badrum och ekparkett med vattenburen golvvärme, säger Per Vide.

För mer information:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Norrköping, 013-24 93 32

Bilder