Lägre hyror i Riksbyggens kv Kattugglan i Nyköping 2021-02-05, kl 15:00

Lägre hyror i Riksbyggens kv Kattugglan i Nyköping

Från den 1 februari sänker Riksbyggen hyrorna för de 138 lägenheterna i kv Kattugglan, Marieberg, i Nyköping. Efter justeringen kommer en etta på 37 kvm att kosta cirka 5 600 kr/mån jämfört med tidigare cirka 6 800 kr/mån. Lägenhetsstorlekarna spänner från yteffektiva ettor till fyror för den växande familjen.

– Det nytt år och Riksbyggen gör nu ett omtag i uthyrningen av lägenheterna i kv Kattugglan. Vi kan nu glädja både befintliga boende och kommande hyresgäster i kv Kattugglan med lägre hyror, säger Patrice Wedlund, säljare på Riksbyggen.

De nya hyrorna kommer att börja gälla från 1 februari. De som redan har flyttat in kommer också att få sina hyror justerade till den sänkta nivån.

– Det är en tuff konkurrens på hyresmarknaden för nyproducerade lägenheter i Nyköping där många nya bostäder kommit ut på marknaden de senaste åren. Med de nya hyrorna blir lägenheterna i kv Kattugglan mycket attraktiva och den som hyr av oss får en lägenhet med hög standard. Till exempel har vi kök från Vedum med diskmaskin i samtliga lägenheter, berättar Patrice Wedlund.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Kv Kattugglan ligger med närhet till skogen och naturreservatet och in till centrum tar det bara 10-15 minuter med cykel. Busshållplats finns vid husen och det finns parkeringsplatser att hyra.

– Läget är verkligen jättefint. För alla som är intresserade har vi coronasäkra, privata visningar och det finns två fina visningslägenheter att titta på, säger Patrice Wedlund.

För mer information:
Patrice Wedlund, säljare på Riksbyggen, 013-24 93 31
Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och chef för affärsområde Bostad, 08-698 42 18

Bilder