Hyresrätter i Nyköping

I Marieberg i Nyköping bygger Riksbyggen 138 moderna hyresrätter med ett, två och fyra rum och kök.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Snart inflyttningsklara lägenheter. 

Välkommen på visning av kvarteret Kattugglan

Söndagen den 2 februari kl 11-14 på Thorsmans väg 4 i Nyköping bjuder vi in dig till visning av kvarteret Kattugglan. Vi visar en möblerad etta, omöblerad tvåa och fyra. Varmt välkommen!

Bostadsfakta

  • Rum 1,2 och 4 rum och kök
  • Hyra cirka 6 600–13 400 kr/mån
  • Area cirka 37–94 kvm
  • Beräknad inflyttning Preliminärt våren 2020
  • Adress Paradisgränd 1–3, Paradisgränd 5–7, Thorsmans väg 5–7

Se alla 24 bilder

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Fakta om huset

  • Som boende i kvarteret Kattugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak.
  • Kvarteret Kattugglan består av 138 hyresrätter i tre huskroppar om fyra till fem våningar. Husen certifieras enligt Miljöbyggnad Silver, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö.

Lägenhetsinredning

Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade. Köket från Vedum är ljust med praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool.

Om området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. 

Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar cirka 15 minuter.