Hyreslägenheter i Nyköping

I Marieberg i Nyköping finns 138 moderna hyreslägenheter med ett, två och fyra rum och kök. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Nyköping.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Nu finns det inflyttningsklara lägenheter.


Intresserad?
Hör av er till Kerstin Aviander på 073-763 90 63.

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1,2 och 4 rum och kök
Hyra cirka 6 600–13 400 kr/mån
Area cirka 37–94 kvm
Beräknad inflyttning Preliminärt våren 2020
Adress Paradisgränd 1–3, Paradisgränd 5–7, Thorsmans väg 5–7

Om bostäderna

Som boende i kvarteret Kattugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak. Kvarteret Kattugglan består av 138 hyresrätter i tre huskroppar om fyra till fem våningar. Husen certifieras enligt Miljöbyggnad Silver, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö

Lägenhetsinredning

Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade. Köket från Vedum är ljust med praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool.

Om området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar cirka 15 minuter.