Privata visningar av Brf Honungslunden i Ulricehamn 2021-02-04, kl 07:00

Privata visningar av Brf Honungslunden i Ulricehamn

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya rad- och parhus i Brf Honungslunden i Ulricehamn. De nya radhusen, som nýligen har säljstartats, ligger på Herralyckan i Ulricehamn. Inflyttningen är beräknad att ske hösten 2022.

Läs mer om  i Brf Honungslunden i Ulricehamn

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

För mer information:

Maria Kjellgren, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 036-10 84 59
maria.kjellgren@riksbyggen.se.

Bilder