Första spadtaget för Riksbyggens tredje radhusetapp i Gamla Uppsala 2021-01-07, kl 07:00

Första spadtaget för Riksbyggens tredje radhusetapp i Gamla Uppsala

Riksbyggen fortsätter nu succén Radhusblicken med en tredje etapp om 16 radhus i Fornby, Gamla Uppsala, som på kort tid blivit slutsåld. Det första spadtaget tas den 11 januari av de första köparna i Radhusblicken 3 och Anna-Karin Zarins, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad. Spadtaget kommer att streamas live på Riksbyggens Facebook-sida.

– Det är jätteroligt att vi redan nu kan byggstarta den tredje etappen i Radhusblicken. Försäljningen i Radhusblicken 3 startade i oktober och intresset har varit jättestort, alla radhus i etapp 3 är redan sålda, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Husen finns i två storlekar, 119 eller 135 kvadratmeter. Planlösningarna är flexibla för att passa många olika familjers behov och ska enkelt kunna ändras om familjesammansättningen över tid förändras.

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

Med hänsyn till coronapandemin är inga gäster inbjudna till spadtaget utan det kommer att sändas live på Riksbyggens Facebook-sida

Dag och tid: Den 11 januari kl 13.00.
Var: Riksbyggens Facebooksida.

För mer information:
Sara Stridh, säljare Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 49
sara.stridh@riksbyggen.se

Bilder