Slutsålt
Slutsålt

Radhusblicken 3

4 300 000–5 700 000 kr

16 charmiga radhus och kedjehus med egen trädgård i Gamla Uppsala. Nära naturen, staden och hela Uppsalas historia. Nu är alla radhus sålda i denna etapp men håll utkik efter Radhusblicken 4 som vi planerar att säljstarta sommaren 2021. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 4 300 000– 5 700 000 kr
Rum 4–5 rum och kök
Area 119,5–135 kvm
Lägenheter 16
Status Slutsålt

Visningar

Alla hus i denna etapp är nu sålda.

Radhus med äganderätt i Gamla Uppsala

Alla radhus sålda i denna etapp men håll utkik efter Radhusblicken 4 som vi planerar att säljstarta sommaren 2021.

Tänk dig ett eget hus på 119 eller 135 ljusa kvadrat där familjen trivs och växer – år ut och år in. Tänk dig en egen trädgård med solig altan, odlingslott och plats för alla du tycker om. Tänk dig att ha en egen privat sfär och samtidigt vara en del i en större gemenskap.

Äntligen kan radhusdrömmen slå in!

Modernt möter funkis

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 3 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck vid Greta Arwidssons vägs slut. Här blandar vi 16 kedjehus med carport och radhus om 119 och 135 kvm med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Här ges möjlighet till ett boende med härlig utsikt mot öppna fält.

Husen har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i gråa nyanser med accentfärger i grönt. För att ge området ännu mer karaktär och färg ger vi vissa hus en omvänd färgsättning – med fasader i grönt och detaljer i grått.

Storlek och priser

Storlekar: 4-5 rum och kök på 119-135 kvm.
Pris: 4 300 000 – 5 700 000 kr

Familjevänligt innanför tröskeln

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken 3 har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel.

Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer. Väljer du ett större radhus om 135 kvm finner du också ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arwidssons väg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

Välkommen ut i det gröna!

I Radhusblicken 3 har alla hus en egen generös trädgård med trädäckad altan, gräsmatta, fruktträd och några hus har till och med ett inglasat uterum. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.

Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Oktober 2020
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. kvartal 3 2022

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Status

Allt du behöver på nära håll

Som boende i Fornby den nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.