Avtal klart för genomförande av Riksbyggens Brf Parkliv i Täby Park 2020-12-16, kl 08:00

Avtal klart för genomförande av Riksbyggens Brf Parkliv i Täby Park

Brf Parkliv i Täby Park är Riksbyggens andra etapp med bostadsrätter i Täby Park. Sammanlagt ska Riksbyggen bygga cirka 800 nya bostäder i hus med höga hållbarhetskrav, både hyres- och bostadsrätter. Försäljningen i Brf Parkliv startade tidigare under hösten och avtal har tecknats med NCC för genomförande av projektet.

– Brf Parkliv innehåller smarta och flexibla lägenheter i storlekar från ettor med smart sovalkov till familjevänliga femmor. Flera av lägenheterna har rymliga klädkammare som enkelt kan göras om till en mindre barnkammare eller hemmakontor vilket många efterfrågar idag när allt fler jobbar hemma, säger Stefan Högman, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Sedan tidigare har Riksbyggen startat Brf Cykelverkstaden med 111 bostadsrätter och Galopphästen med 131 hyreslägenheter i Täby Park.

– Brf Parkliv ligger i ett strålande läge i nya Täby Park och kvarteret byggs i formen av en hästsko, granne med en av Täby Parks naturparker. På innergården kommer det bland annat att finnas en soltrappa och lekyta för barn. De boende kommer också att ha tillgång till både bil- och cykelpool, berättar Angelica Ringström, säljare, marknadsområde Norrort.

Inflyttningen i Brf Parkliv är preliminärt beräknad att kunna ske under 2023.

Läs mer om Brf Parkliv

För mer information:

Stefan Högman, marknadsområdeschef på Riksbyggen, 08-553 63 502
stefan.hogman@riksbyggen.se
Angelica Ringström, Säljare på Riksbyggen, 08-553 635 20
angelica.ringstrom@riksbyggen.se

Bilder