Sälj- och byggstart för 47 lägenheter i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie, Malmö 2020-11-02, kl 07:50

Sälj- och byggstart för 47 lägenheter i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie, Malmö

Riksbyggen startar nu försäljningen i Brf Nära i Hyllie i Malmö. Lägenhetsstorlekarna spänner från smart planerade ettor till spatiösa lägenheter om 7 rum och kök. Byggstart kommer att ske i november och inflyttningen är planerad till kvartal 4 2022.

– Brf Nära får ett fantastiskt fint läge nära den kommande stadsdelsparken i Hyllie och nära den nya Internationella skolan. Lägg därtill bästa pendlarläge precis intill Hyllie station som gör det möjligt att enkelt nå hela Öresundsregionen, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Brf Nära är Riksbyggens tredje bostadsprojekt i centrala Hyllie. 30 av bostadsrätterna är traditionella lägenheter i ett plan. Resterande bostadsrätter är stadsradhus, så kallade townhouse, i två eller tre plan. Samtliga 47 bostäder har antingen balkong, egen uteplats eller egen takterrass. Det största townhouset har inte mindre än tre balkonger samt en takterrass på hela 54 kvadrat.

– Intresset är stort och Riksbyggen startar försäljningen till vår Förturs-kö för att sedan läggas ut till samtliga intressenter. Byggstarten kommer att ske nu i november, i detta projekt inväntar vi inte bankernas krav på att viss andel av bostäderna ska vara sålda utan startar med egna medel, säger Charlotte Olsson, projektledare på Riksbyggen.

I fem av townhousen finns även möjlighet till generationsboende med en avskiljbar lägenhetsdel som är utrustad med pentry, badrum och egen ingång. I föreningen finns ett gemensamt hängande växthus/orangeri där boende kan odla tillsammans med sina grannar.

Läs mer om Brf Nära Hyllie 

För mer information:
Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 040-10 94 57
Camilla.Lundstrom@riksbyggen.se

Bilder