I helgen är det Stora visningsdagen hos Riksbyggen 2020-09-09, kl 07:50

I helgen är det Stora visningsdagen hos Riksbyggen

I juli ökade Riksbyggens försäljning av bostadsrätter med 37 procent och det stora intresset för nya bostäder är fortsatt högt. Den 13 september mellan kl 11-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för de flesta befintliga och kommande projekt. Det innebär att Riksbyggen kommer att ha visningar från Malmö i söder till Kiruna i norr.

– Det vi framför allt ser en stor efterfrågan på just nu är lägenheter som antingen är inflyttningsklara eller där inflyttning är nära förestående. Inför Stora visningsdagen har Riksbyggen utarbetat rutiner för att öppna visningar ska kunna ske på ett säkert och tryggt sätt, berättar Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Se alla projekt här!

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer gällande covid-19. Därför kommer man bland annat att tillämpa ett system med kölappar för att säkerställa att avstånd hålls vid visningen och bjuda in ett sällskap i taget i visningslägenheterna. Det kommer även finnas handsprit och munskydd på plats. Tillhör du en riskgrupp eller vill ha en privat visning går även det att ordna.

– Alla som vill gå på visning ska känna sig trygg och kunna utforska sitt nya hem i lugn och ro, säger Tobias Dysenius.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten. Nya bostäder som innebär en ny verklighet för den som flyttar in.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder