Kika in hos Brf Kikaren i Västra Hamnen i Malmö 2020-05-18, kl 07:50

Kika in hos Brf Kikaren i Västra Hamnen i Malmö

I Västra Hamnen i Malmö bygger Riksbyggen 75 välplanerade lägenheter i Brf Kikaren. Huset kommer att bestå av välplanerade ettor och tvåor och nu är Riksbyggens visningslägenhet färdig. Lägenheten kan ses både digitalt på Riksbyggens hemsida eller på plats genom en privat visning.

– Med digital teknik går det bra att kika in i vår visningslägenhet utan att vara på plats, vilket många tycker är en fördel så här i coronatider. I Brf Kikaren bygger Riksbyggen ett helt hus med bara ettor och tvåor och vi satsar på att skapa smarta bostadsrätter med fokus på funktion, säger Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens affärsområde Bostad Syd.

Kika in i en av Brf Kikarens ettor - vr-visning!

Brf Kikaren ligger vid Masttorget och i direkt närhet finns matbutiker, systembolag, apotek, gym, frisörer, caféer och restauranger. 69 av de 75 lägenheterna i Brf Kikaren är redan sålda.

– Området är väldigt populärt och lägenheterna är smart utformade med en hög utrustningsnivå. Alla lägenheter har balkong samt kök med varmluftsugn, spishäll, mikro och diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin, berättar Henrik Persson.

Huset kommer att certifieras enligt kraven för Miljöbyggnad Silver och kommer bland annat att få solceller på taket samt odlingslådor. De boende kommer också att få tillgång till cykel- och bilpool.

Riksbyggens Trygghetsfilosofi borgar för ett tryggt köp.
Riksbyggens Trygghetsfilosofi innebär bland annat möjligheten att flytta fram tillträdesdagen och rätt till fria månadsavgifter för den nya bostaden upp till 12 månader om det skulle visa sig att det tar längre tid än planerat att sälja den gamla bostaden. Köparen har också rätt till fria månadsavgifter, upp till 10.000 kr per månad, om personen blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens trygghetsfilosofi

För mer information:
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens affärsområde Bostad Syd, 0725-00 10 71

Bilder