Brf Kikaren

Välplanerade lägenheter i Västra Hamnen med allt som behövs för ett bekvämt boende. Huset har endast ettor och tvåor. Välkommen till din nya verklighet!

 • Einar Hansens Esplanad/Knopgränd
 • 75 lägenheter

Brf Kikaren

Välplanerade lägenheter i Västra Hamnen med allt som behövs för ett bekvämt boende. Huset har endast ettor och tvåor. Välkommen till din nya verklighet!

 • Einar Hansens Esplanad/Knopgränd
 • 75 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 195 000-2 045 000 kr
 • Avgift 2 218-2 930 kr/mån
+ Visa fler bilder (12 st)

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

Kontakt

Fastighetsmäklare
Daniel Karlsson

 • Planerad

  Höst 2017
 • Säljstart

  Höst 2017
 • Byggstart

  Vinter 2017
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

  Höst 2018
 • Inflyttning

  November 2020

Om projektet

Bostadsrätter i Västra Hamnen i Malmö

I Brf Kikaren i Västra Hamnen bygger vi prisvärda mindre bostadsrätter. Några sekunder från Masttorget med matbutiker, systembolag, apotek, gym, frisörer, caféer och restauranger - kan livet bli enklare? Naturligtvis även nära havet om du känner för ett dopp. Inflyttning november 2020.

Ytsmarta lägenheter i Västra Hamnen

Vid Masttorget i Västra Hamnen i Malmö bygger vi moderna bostadsrätter med fokus på ytsmarta ettor och tvåor. Här finns kompakta, välplanerade lägenheter med allt som behövs för ett bekvämt boende om du funderar på att köpa en lägenhet i Malmö. I Brf Kikaren bygger vi ett helt hus med bara ettor och tvåor mellan 34-52 kvm.

Vi satsar på att skapa smarta bostadsrätter med fokus på funktion snarare än yta. Våra ettor har ett lättmöblerat vardagsrum som delar rymd med ett modernt praktiskt kök. Vi bygger in plats för både samling kring matbordet och soffliggande. Sovalkoven ligger avskild från sällskapsytorna och kompletteras med bra förvaringslösningar. Alla ettor får även möblerbara balkonger. I tvåorna får du naturligtvis samma smarta tänk. Här får du utöver en härlig balkong, en sovalkov och lite extra förvaring i garderoben. 

Gemensamt för alla lägenheter är ett modernt kök. Oavsett om du väljer en etta eller en tvåa kommer du ha varmluftsugn, spishäll, mikro och diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Kvarteret Upptäckaren

Brf Kikaren utgör en fjärdedel av kvarteret Upptäckaren som ligger centralt i Västra Hamnen. De tre andra fjärdedelarna av kvarteret bildar Brf Kryssaren. Tillsammans kommer byggnaderna att helt omsluta en gemensam kvartersgård med planteringar, sittgrupper, grillplats, odlingslotter och uteplatser till bostäderna i entréplan.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära det mesta och det bästa i Västra Hamnen

Från din bostad i Brf Kikaren är det gång- eller pedalavstånd till det mesta. Utanför din lägenhetsdörr har du flera restauranger och fik, gym och skatepark. Du tar enkelt hojen till Lilla Torg, Ribban, Södergatan, Slottsparken eller Davidshall. I kvarteret finns tillgång till både lådcykelpool och bilpool. Vilket gör det lätt att klara sig utan egen bil. Vi bjuder dessutom på medlemskapet i bilpoolen de första 10 åren.

Mer fakta

Golv: ekparkett, mattlackerad trestav, fabriksmålad sockellist av trä
Vägg: vitmålad, stänkskydd vitt matt kakel ovan arbetsbänk
Utrustning: kyl och frys, rostfritt, induktionshäll, rostfri spiskåpa med inbyggd belysning, inbyggnadsugn och mikro, helintegrerad diskmaskin.
Inredning: vita köksluckor och lådor med handtag i metall, skåpshöjd ca 2250 mm med takanslutning, bänkskiva av laminat, rostfri diskbänk, belysning under väggskåp. 

Golv: svarta matta keramiska plattor.
Väggar: vita matta keramiska plattor
Övrigt: golvstående WC, spegelskåp med två dörrar och ljusramp, eluttag bredvid spegelskåp, eluttag och belysning under väggskåp, vit kommod, vikbara duschväggar i klarglas.
Utrustning: tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva av laminat, elansluten handdukstork (vattenansluten kan förekomma i enstaka fall). 

Golv: mattlackerat trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Väggar: vitmålade
Övrigt: fönsterbänk av kalksten

Golv: mattlackerad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Väggar: vitmålade
Inredning: hatthylla, fasta garderober enligt ritning.

Golv: betong.
Vägg: åldersbeständigt skivmaterial.
Övrigt: aluminiumräcke, champagnefärgat eller svart, eluttag, belysning på vägg kopplat till centralt skymningsrelä.

Mediacentral för IP-telefoni, data och digitalteve

16 platser i underbyggt garage varav en handikapparkering och två för Sunfleet. Ytterligare tio parkeringsplatser finns i det närliggande parkeringsgaraget Erikahuset.

Anmäl intresse till projektet Brf Kikaren

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp