Två ”Riksbyggare” finalister i Årets Fastighetsförvaltare 2020-01-24, kl 07:00

Två ”Riksbyggare” finalister i Årets Fastighetsförvaltare

Två av sex finalister som kommer att göra upp om titeln Årets Fastighetsförvaltare arbetar på Riksbyggen. De två ”Riksbyggarna” är Mikael Aghammar, nominerad i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Stefan Johansson, nominerad i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

– Det är väldigt roligt att Riksbyggen har två nominerade till Årets Fastighetsförvaltare. Det visar på den bredd, kompetens och stora engagemang som finns inom Riksbyggens fastighetsförvaltning, säger Eric Stuart, chef för Riksbyggens affärsområde Fastighetsförvaltning.

Det femte året i rad som föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum utser Årets Fastighetsförvaltare. Vinnarna utses på seminariet Framtidens Förvaltare den 5 februari i Stockholm. Under seminariet Framtidens Förvaltare kommer även Riksbyggens nytillträdda vd Johanna Frelin att delta i en paneldebatt om hur fastighetsförvaltningen kommer att vara om 3-5 år.

Tidigare har Johan Paulsson, förvaltare på Riksbyggen i Ängelholm, har vunnit utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare. Johan har även vunnit titeln Årets Tekniska Förvaltare under Fastighetsmarknadsdagen 2019.

Fakta om Årets Fastighetsförvaltare

  • Delas ut av Aff och Förvaltarforum.
  • Syfte: lyfta fram medarbetare som gör ett professionellt värdeskapande arbete samt främja fastighetsförvaltarrollen.
  • Vinnaren ska uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områdena: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, it, kommunikation och omvärld.

För mer information:
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Bilder