Pressinbjudan: Invigning av Riksbyggens nya kontor i Ludvika 2019-03-11, kl 07:50

Pressinbjudan: Invigning av Riksbyggens nya kontor i Ludvika

Nu stärker Riksbyggen den lokala närvaron i Ludvika och öppnar ett nytt kontor på orten. Riksbyggen har sedan tidigare verksamhet i Ludvika och målsättningen är att ta in nya uppdrag och ge ökad service till befintliga kunder. Det nya kontoret invigs den 14 mars.

Riksbyggen förvaltar idag tolv bostadsrättsföreningar i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. I Ludvika med omnejd har Riksbyggen också ett antal offentliga och kommersiella förvaltningsuppdrag, från privata fastighetsbolag, butiker och kommunala fastighetsbolag. Riksbyggen sköter även förvaltningen av en kooperativ hyresrättsförening i Ludvika.

– Med det nya kontoret får vi en fast bas i Ludvika vilket ger goda förutsättningar för oss att fortsätta växa i området. Riksbyggen har en bred kompetens bland våra medarbetare och kan därmed ta uppdrag från många olika typer av uppdragsgivare, säger Jörgen Nykvist, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Dalarna.

Kontoret ligger på Carlavägen 21, Ludvika, och kommer att invigas i samband med Riksbyggens ordförandeträff den 14 mars.

Inom marknadsområde Dalarna förvaltar Riksbyggen 115 bostadsrättsföreningar med sammanlagt 5 300 lägenheter. I Dalarna har Riksbyggen uppdrag från drygt 60 kommersiella och offentliga fastighetsägare. Sammanlagt finns drygt 60 anställda arbetar inom marknadsområdet.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med förvaltningsverksamhet på över 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Totalt förvaltar Riksbyggen över 4 200 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter och drygt 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Över en halv miljon människor bor i bostäder som förvaltas av Riksbyggen.

Media är välkomna att delta under invigningen!

Dag och tid: 14 mars, kl 16.00
Plats: Carlavägen 21, Ludvika

För mer information:
Jörgen Nykvist, marknadsområdeschef Fastighetsförvaltning Dalarna, 023-70 43 36

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen har ställt sig bakom Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Bilder