Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Slätpricken

Om projektet

Bostadsrätter på Lillåudden i Västerås

Nu är alla lägenheter sålda.

Lägenhetsväljaren

Klicka på bilden för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se priser, planlösningar och avgift för samtliga lägenheter i projektet.

Visualisering och rundvandring i Brf Slätpricken

Besök och inspireras av Brf Slätpricken och en av projektets fina lägenheter i vår visualiserade rundvandring! Kliv rätt in i köket, sovrummet eller varför inte ut på terrassen till en av lägenheterna för att få uppleva projektets insida och en känsla av utsikt och omgivningar.

Öppna rundvandringen

Sista chansen!

Etapp 1 av Brf Slätpricken är nu inflyttad och Lilla Amsterdam på Lillåudden i Västerås har börjat fyllas med liv. Det finns nu endast en osåld lägenhet kvar i projektet, lgh 4101, ett stadsradhus i två plan med egen ingång från gatan och uteplats mot föreningens trevliga innergård samt ytterligare en balkong från sovrummet på ovanvåningen. Lägenheten är på fyra rum och kök (127 kvm) där ett av rummen är ett allrum med litet smart trinettkök på nedervåningen. Det gäller med andra ord att passa på om du också vill bo på Lillåudden – ett av Västerås populäraste bostadsområden med Mälaren runt knuten. Etapp 2 byggs för fullt och har tillträde under vecka 3 2019.

Läs mer

Bostäder för alla skeden i livet

Vi bestämde oss för att göra något annorlunda denna gång. Längs Amsterdams slingrande kanaler hittade vi den inspiration vi behövde för att skapa vårt senaste projekt på populära Lillåudden i Västerås. Kvarteret Slätpricken karakteriseras av tanken om att skapa variation, lekfullhet, liv och rörelse. Lilla Amsterdam erbjuder allt från den lilla ettan till stora takvåningar, men även unika stadsradhus för dig som vill ha det bästa av två världar - bo i radhus fast i lägenhet! Alla radhus har egen entré från gatan och balkong samt två uteplatser. Anmäl intresse redan idag!

I Brf Slätpricken är de släta, anonyma fasaderna är ett minne blott. Här samsas levande skiffer, corténplåt och skirt glas med fibercement och ljus puts. Här finns allt från den praktiska etagelägenheten i markplan, med plats för både uthyrningsdel och ett större hushåll, eller den spatiösa takvåningen med härligt ljusinsläpp, till den mindre enklare boningen med yteffektiva kvadratmeter för dig som önskar det. Individen och livet är i centrum, och kvarteret dess levande kuliss.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Tillval nu avslutade Dot
 • Icon Inflyttning Vecka 3 2019 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Bostadsväljaren

 • Toggle

  360 rundvandring

 • Toggle

  Rundvandringar

 • Toggle

  Allmänt

  90 lägenheter i 3 st 6 våningshus och 1st 5 våningshus sammanbundna med garage i bottenvåningen. De flesta lägenheter är enplanslägenheter med balkong. Det finns vissa etagelägenheter samt vissa lägenheter med takterrasser. I anslutning till gården och den gemensamma samvaroytan ligger en gemensam lokal som kan användas som möteslokal eller för trevliga sammankomster. Lägenhetsförråd i entréplan. Miljörum för källsortering i entréplan. 
  Lägenheternas kök är utrustade med spishäll, inbyggnadsugn samt kyl- och frysskåp alternativt kombinerad kyl/frys. De flesta lägenheter har även mikrovågsugn och diskmaskin, se bofaktablad för respektive lägenhet som visar om detta ingår eller ej. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin, även detta visas på bofaktabladet.

 • Toggle

  Bilparkering

  Totalt finns 41st garageplatser och 8st parkeringsplatser med motorvärmare efter gatan.

 • Toggle

  Cykelparkering

  I entréplan finns låsbart cykelrum. Rummet är dimensionerat för cirka två stycken cyklar per lägenhet. Cykelställ finns även utvändigt vid entréerna. Plats för cykelreparation finns också med tillhörande verktyg och pump.

 • Toggle

  Grundläggning

  Isolerad pålad betongplatta på mark.

 • Toggle

  Stomme

  Bjälklag, lägenhetsskiljande väggar och övriga bärande väggar utförs generellt i betong. Övriga ytterväggar utförs som utfackningsväggar med en stomme av trä och stål.

 • Toggle

  Fasad

  Fasaderna består av flera material såsom puts, plåt, skivor och sten.

 • Toggle

  Balkong/Uteplats

  Balkongplatta i betong och räcke av metall och glas. Takterrasser har trall som golvbeläggning.

 • Toggle

  Fönster och fönsterbänkar

  Fabriksmålade inåtgående trä/aluminiumklädda fönster. Fönster med vädringsbeslag. Fönstren har goda isolerande egenskaper som gör att en naturlig kondens kan uppstå vid vissa väderlekar. Fönsterbänkar läggs i fönstersmyg.

 • Toggle

  Rumshöjd

  Rumshöjden är generellt 2,5 meter.

 • Toggle

  Innerväggar

  Lägenhetsskiljande väggar generellt i betong och övriga bärande väggar i betong. Övriga innerväggar utförs gipsbeklädda med en regelstomme av trä/stål.

 • Toggle

  Dörrar

  Entrépartiet till trapphuset med portautomatik och porttelefon.

  Entrédörrar till lägenheterna är säkerhetsdörrar med godkänd låsenhet i säkerhetsklass 3. Mekanisk ringklocka och dörrkik. Förrådsdörrar av stål med brytskydd. Invändiga lägenhetsdörrar vita släta.

 • Toggle

  Ventilation, värme, VA

  Husets ventilationssystem är ett gemensamt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Huset ansluts till fjärrvärmenätet och uppvärmningen sker genom ett vattenburet radiatorsystem. Huset ansluts till det kommunala vatten- och avloppsnätet. Individuell mätning av varmvatten.

 • Toggle

  Internet/tele/tv

  Uttag för internet/tele/tv i kök hall, sovrum och vardagsrum. Fastigheten ansluts till Fibra där ett valt utbud ingår.

 • Toggle

  Kostnadskalkyl

 • Toggle

  Från A till Ö

 • Toggle

  Stadgar

Rumsbeskrivning

 • Toggle

  Entré

  Golv: Klinkergolv

  Sockel: Vit träsockel.

  Vägg: Vitmålade väggar.

  Tak: Vitt grängat.

  Övrigt: Hatthylla och garderob enlig Bofakta. 

 • Toggle

  Hall

  Golv: 14 mm ekparkett eller klinker enligt Bofakta

  Sockel: Vit träsockel.

  Vägg: Vitmålade väggar.

  Tak: Vitt grängat.

 • Toggle

  Sovrum

  Golv: 14 mm ekparkett

  Sockel: Vit träsockel.

  Vägg: Vitmålade väggar.

  Tak: Vitt grängat.

  Övrigt: Garderob. Fönsterbänkar. Persienner.

 • Toggle

  Kök

  Golv: 14 mm ekparkett

  Sockel: Vit träsockel.

  Vägg: Vitmålade väggar.

  Tak: Vitt grängat.

  Inredning: Köksinredning med vit lucka.

  Bänkskiva i laminat med ho. Kakel ovan arbetsbänk, rostfria vitvaror från Siemens: induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin i de flesta lägenheterna enligt Bofakta samt kyl och frys. Rostfri fläktkåpa från Siemens. Blandare.

  Övrigt: Fönsterbänkar.

 • Toggle

  WC/dusch/bad/tvätt

  Golv: Klinker

  Vägg: Kakel

  Tak: Vitmålade tak.

  Inredning: Badrumsinredning med tvättställ i gjutmarmor. Golvmonterad förhöjd WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin från Siemens med laminat bänkskiva och vitt väggskåp. Duschhörna med vikbara glasväggar enligt bofaktablad. Varmvattenburen handdukstork i krom med el patron. Toalettpappershållare och handdukshängare.

 • Toggle

  WC/dusch/bad

  Golv: Klinker

  Vägg: Kakel

  Tak: Vitmålade tak.

  Inredning: Badrumsinredning med tvättställ i gjutmarmor. Golvmonterad förhöjd WC-stol. Duschhörna med vikbara väggar i glas enligt bofaktablad. Tvättställsblandare samt dusch. Varmvattenburen handdukstork i krom med el patron. Toalettpappershållare och handdukshängare.

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält