Planerat
Planerat

Parkliv

Familjevänliga lägenheter alldeles intill en stor naturpark i nya Täby Park. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 49
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Täby Park

Nyproducerade lägenheter i nya Täby Park med arkitektur som främjar spontana möten i Täby strax utanför Stockholm. Här kommer vi att uppföra 49 familjevänliga bostadsrätter. Funderar du på att köpa en ny lägenhet med närhet både till naturen och till Stockholm så anmäl ditt intresse redan nu.

Kvarteret Hej – det spontana livet i nya Täby Park

"Nämen, hej! Är du här? Vad kul! Hoppa upp i min lådcykel så drar vi på bio." Så är livet i Täby Park. Uppsluppet. Överraskande. Spontant. I hjärtat av den nya stadsdelen, alldeles vid den pulserande boulevarden och strax intill ett stort grönområde, planerar vi kvarteret Hej. Det är inte något vanligt kvarter – det är större än så. Mycket större. Hela fyra kvarter i ett. Och samtidigt har det den där familjära känslan som bara ett litet kvarter kan ha. Kvarteret Hej är en plats för oväntade möten och nyfikna samtal. En plats där vi gör det enkelt för unga, gamla och de mittemellan att springa in i varandra, umgås en stund eller bara säga hej.

Parkliv för små och stora familjer

Parkliv är familjevänliga hus med strålande läge, alldeles intill en stor naturpark och områdets gröna slingor. Samtidigt bor du nära stadsdelens pulserande boulevard med butiker, caféer och restauranger. Husen har en arkitektur som främjar spontana möten mellan människor. Den gröna parken är som gjord för en spontan picknick och den gemensamma innergården bjuder in till sköna grillkvällar.

Hållbara bostadsrätter för ett hållbart liv

Vi vill erbjuda dig som köper lägenhet i Parkliv ett så tryggt och hållbart boende som möjligt. Därför arbetar vi för hållbarhetsåtgärder som ska ge ökad kvalitet till ditt boende. På innergården planterar vi träd, buskar och blommande växter för att bidra med ökad växtlighet och pollinering. Här kommer det även finnas odlingsmöjligheter i pallkragar. Vi arbetar med att minimera mängden tät hårdgjord yta genom anläggning av gröna gräsytor och tillför samtidigt sandlådor, sandbord och gungställning. Parkliv blir en grön plats med trivsamma utemiljöer och sociala mötesplatser.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Parkliv

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

 • Bil- och cykelpool
 • Växter för pollinering
 • Odlingslådor
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Parkliv

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

 • Bil- och cykelpool
 • Växter för pollinering
 • Odlingslådor
Riksbyggens hållbarhetsarbete

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

En helt ny stadsdel tar plats

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. 

Anmäl intresse till Parkliv

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.