Säljstart prel. hösten 2021
Säljstart prel. hösten 2021

Brf Entrén

I Åby Ängar planerar vi för ca 39 lägenheter 2–5 rok. Se redan nu skisser på planlösningar. Med närheten till centrum, Roslagsbanan, matbutiker, sportaktiviteter, förskola och skola. Välkommen till en ny grönare verklighet! Säljstart planeras hösten 2021.

Bostadsfakta

Lägenheter 39
Status Kommande

Välkommen på visning om Brf Entrén

 

 

Press

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter med radhuskänsla i centrala Vallentuna

Här kommer det finnas välplanerade och kvadratsmarta bostadsrätter om två till fem rum och kök. Husen är låga och och fasaden kläs med träpanel och klätterväxter — vilket ger ditt hem sin alldeles speciella personlighet. På den ljusa innergården finns möjlighet till odling och samvaro med vänner och grannar.

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats mot gården. Allt för att skapa radhuskänsla, utan att behöva ta hand om ett helt hus själv.

Åby Ängar, med närhet till det mesta

Vi vill att du ska slippa kånka långt med matkassar och träningsväskor. Därför är vi glada att bygga vårt nya kvarter strax intill en stor matbutik, en simhall med gym samt en idrottsplats med bollplan, tennisbanor och ishall. I närheten finns även en ridskola och upplysta motionsspår. Bara några minuter bort ligger Vallentuna centrum med flera butiker, caféer, gym, bibliotek, bussar och Roslagsbanan. Det är vad vi kallar ett bekvämt läge.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Prel. 2021
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Lummigt och familjärt

I Åby ängar bor du i samklang med villaägare, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Området är familjärt och lummigt med gott om utomhusliv. Du bor också nära Lidl, Vallentuna gymnasium och tennishallen. Här får hela livet ta plats. Kvarteret blir ett nytt område i centrala Vallentuna där du är med och sätter prägeln.

Anmäl intresse till Brf Entrén

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till