Kommande
Kommande

Elinegård etapp 2

Riksbyggen planerar sitt andra bostadsområde på Elinegård i södra Limhamn. Här byggs funktionella, moderna bostadsrätter som underlättar vardagen. Bo nära naturen med skola, förskola och lekplatser inom gång- och cykelavstånd. Njut av en lugn plats med ett stort naturreservat några steg bort. Anmäl ditt intresse så informerar vi dig via nyhetsbrev när vi har något mer att berätta.

Bostadsfakta

Lägenheter 0
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Nyproducerade bostadsrätter i södra Limhamn

I Elinegård i södra Limhamn ska vi bygga funktionella, moderna bostadsrätter som underlättar vardagen. Lägenheter i ett plan planeras men även unika townhouse i två etage med rum för den växande familjen.

Bostadsrättföreningen kommer bestå av två hus på två tomter. Ett hus ligger med söderfasaden mot den kilformade stadsdelsparken som öppnar upp siktlinjen över kalkbrottet och vidare mot Öresundsbrons pyloner. Parken öppnar sig för västersolen och är naturligt utformad med gräsplanteringar och fritt placerade träd. Här finns ytor för både aktiviteter på den stora lekplatsen och lugna stunder i gräset. Det andra huset ligger vid det lilla stadsdelstorget bland kringliggande radhus, bara några få steg från stadsdelsparken.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Våren 2023
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Bo i naturnära Elinegård

Elinegård är en relativt nyetablerad, naturnära stadsdel i södra Limhamn med nära till det mesta. Här går det att känna doften av hägg och syren bland grönskan i Elinegårds många kolonier. Eller njuta av utsikten över det mäktiga Kalkbrottets naturreservat på din cykeltur mot havet eller Limhamns pittoreska centrum, med handel och service. Cyklar du istället mot öster kommer du snabbt till stadsdelen Hyllie, med utbud av det mesta vad gäller handel, service och events. Här kan du även stiga på tåget mot Köpenhamn, Kastrup och vidare ut i världen. Eller åka tåget mot Triangeln och Malmö centralstation för vidare färd ut i Skåne.

I Elinegård och närområdet finns skola och förskolor och ett antal lekplatser. Ett extra plus är närheten till Elinelunds gårds gamla trädgård som är en grön lunga med ståtliga träd som är en stor tillgång för naturintresserade i området. Här kan du studera växter och fåglar i en uppvuxen naturmiljö på nära håll från ditt nya hem.

Anmäl intresse till Elinegård etapp 2

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till