Hyreslägenheter i Alvesta, Kastanjen

Nybyggda hyreslägenheter i Alvesta om mellan ett till tre rum och kök. Här har du nära till skola och omsorg och centrum, resecentrum och järnvägsstationen på gångavstånd. Mataffären ligger bara några hundra meter från bostaden.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens uthyrningsregler

 

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1—3 rum och kök
Area 33—69 kvm
Hyra Cirka 4 000—9 000 kr/mån
Byggår 2021

Titta in i lägenheterna

 

 

Om hyreslägenheterna i Alvesta

De nyproducerade hyreslägenheterna är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats. Kök med öppen planlösning i ettorna och tvåorna och separat kök i treorna. Husen värms upp med bergvärme/solpaneler.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade innerväggar och släta vitmålade innerdörrar. Golvet är enstavig parkett trycklaminat. Det är klinker i hallen och vinylmatta i badrummet.

Kök

HTH-kök med vita luckor. Bänkskivor i komposit med kalkstensmönster och rostfri diskbänk. Vitt stänkskydd ovanför bänkskiva och spis. Vita vitvaror från Siemens/Bosch; kyl, frys, diskmaskin och ugn med keramisk häll.

Badrum

Duschvägg i glas. Kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare). Handdukstork, kommod med inbyggt tvättställ, golvstående WC, badrumsspegel och spotlights i taket.

Bredband/TV

Grundutbud TV.

Förråd

Förråd finns i lägenheten och /eller i markhus.

Balkong och uteplats

Uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheten. Träbalkong med smidesräcke i storleken 1,4x3 meter. 

Balkong och uteplats

Uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheten. Träbalkong med smidesräcke i storleken 1,4x3 meter. 

Centralt boende i Alvesta

De nybyggda hyreslägenheterna ligger vid Alvestas idrott- och rekreationsområde. Alvesta centrum ligger på gångavstånd och det är nära till förskola, skola, simhall och vårdcentral.

En mataffär finns i närområdet och några hundra meter bort ligger centrum och resecentrum med järnvägsstationen.