Anmäl intresse
Anmäl intresse

Hyreslägenheter i Eksjö, Kv. Rustmästaren

Välkommen till Kvarteret Rustmästaren i Eksjö! Här finns 30 nyproducerade hyreslägenheter på mellan ett och två rum och kök. Området ligger centralt på Stenholmsvägen med närhet till skolor, butiker, restauranger, bad och friluftsaktiviteter. Kvarteret Rustmästaren ligger också precis intill Eksjö Garnison. Inflyttning 1 juni 2023.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Arkadias uthyrningsregler

Fakta

Rum 1-2 rum och kök
Boarea 32-50 kvm
Antal 30
Inflyttning 1 juni 2023

Titta in i lägenheterna

Hyreslägenheterna i Kv. Rustmästaren

Våra lägenheter passar olika typer av hyresgäster. I kvarteret hittar du alltifrån singel- eller parhushållet till den lilla familjen eller studentboendet. Samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade och passar därför även dig som är äldre eller har en funktionsvariation. Oavsett om du har barnvagn eller rollator ska det vara enkelt att ta sig till och från sitt hem.

Lägenheterna är ljusa med vackert planerade rum för att få en lättmöblerad lägenhet med möjligheten att nyttja ytan på ett så smart sätt som möjligt.

Lägenhetsinformation

  • Kök från HTH.
  • Alla vitvaror är energieffektiva.
  • Badrummen har dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
  • Vackra trägolv.
  • Klinker i hall.
  • Ljusa vita väggar och tak.
  • Mediacentral centralt placerad i alla lägenheter.
  • Öppna planlösningar och stora fönster för maximalt ljusinsläpp.

Balkong och uteplats

Stor uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheterna som ligger i markplan. Lägenhetsbalkongerna på andra våningen är gjorda i trä med smidesräcke. 

Centralt boende nära Södra Rokalven i Eksjö

Kv. Rustmästaren ligger i norra delen av Eksjö med närhet till sjön Södra Rokalven (även kallad Rolandsdamm) där det finns en fin badplats och en fiskeklubb för den fiskeintresserade. 

Tvärs över gatan ligger café Grenadjären som serverar mackor, fikabröd med mera. Inne i centrala Eksjö finns även ett rikt utbud av restauranger. Det tar cirka 12 minuter att gå in till centrum och Eksjös gamla, vackra stadskärna. 

Kvarteret Rustmästaren ligger också precis intill Försvarsmaktens anläggning ING2.