Fastighetsjour dygnet runt

Elfel, stopp i avloppet eller störande grannar? Få hjälp sju dagar i veckan, även utanför normal arbetstid. Med tjänsten fastighetsjour är vi alltid bara ett samtal bort.

Fastighetsservice är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Behöver du hjälp med skötsel av era fastigheter?

Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten, innegårdar och uteplatser eller tillsyn och reparationer kan vi erbjuda specialister.

Kontakta oss

Hjälp dygnet runt, veckans alla dagar

Med vår fastighetsjour får tillgång till kompetens sju dagar i veckan, dygnet runt. Det kan handla om stort som smått: elfel, stopp i avloppet eller störande grannar. Den som svarar är alltid en ordinarie medarbetare oavsett vilken tid på dygnet det är. Numret är 0771-860 860.

Förutom telefon tar vi också emot ärenden via mejl och sms med samma servicenivå. Exempel på frågor som anmäls till fastighetsjouren är att:

  • inbrotts- eller brandlarm går
  • vatten står och sprutar någonstans
  • värmepumpen har stannat
  • det är stopp i avloppet
  • det har blivit elfel någonstans
  • portlåset, eller annat lås, är trasigt
  • man upptäcker vandaliseringar av olika slag.

Få den hjälp du behöver, när du behöver det

Riksbyggens medarbetare som arbetar som fastighetsjourer har den erfarenhet som krävs för att bistå i bedömningen av hur brådskande ärendet är och om det kräver omedelbar åtgärd, eller om det kan vänta till närmaste vardag.

Om det sprutar vatten någonstans eller om värmepumpen har stannat och det är kallt ute så skickas det ut en reparatör omedelbart oavsett tid på dygnet. Handlar det däremot om klotter som behöver saneras ser vi till att det åtgärdas under normala arbetstider. Det säkerställer minsta möjliga påverkan i fastigheten samtidigt som det minimerar kostnaden för föreningen.

Vi hjälper även till i frågor som gäller störning.

Få reda på mer om vår fastighetsservice för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik