Fastighetsservice för bostadsrättsföreningar

Fastighetsservice rör den dagliga tillsynen och skötseln av fastigheten och omfattar förutom byggnader även utemiljön och alla tekniska installationer. Alltså allt det praktiska som sker på plats, i och runtomkring fastigheten,

Fastighetsservice är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Behöver du hjälp med skötsel av era fastigheter?

Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten, innegårdar och uteplatser eller tillsyn och reparationer kan vi erbjuda specialister.

Kontakta oss

Varför lägga tid och pengar på fastighetsservice?

Fastighetsservice är viktigt för att allt inom bostaden ska fungera som det ska och för att den ser hel och ren ut.  Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten som trädgård och uteplats eller regelbunden tillsyn och reparationer när något har gått sönder är Riksbyggens fastighetsförvaltare specialister. Med vår fastighetsjour är vi alltid bara ett samtal bort.

Vi vet att det krävs ett helhetstänk för att en bostadsrättsförening ska fungera bra. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och markskötsel som att värmesystem hanteras på ett bra sätt. En väl underhållen fastighet är inte bara lämpligt för att skapa trivsel i er boendemiljö. Det är även en garanti för att huset ska uppfylla alla lagkrav och på sikt stiga i värde. Vi erbjuder experter inom varje område som ser till att trivseln och värdet på fastigheten ökar över tiden.

Hur funkar vår fastighetsservice?

Med vår fastighetsförvaltning får du en löpande tillsyn av föreningens fastigheter, där vi tar hand om byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till att allt är i bästa tänkbara skick. Det kan handla om att se till så att fläktsystemet fungerar, hålla rent i trapphusen eller sätta ut tulpanlökar i rätt tid så att ni har en fin rabatt på vårkanten.

När det oförutsedda händer är vår fastighetsjour aldrig mer än ett telefonsamtal bort. Vi finns här dygnet runt, året om.

Nyckeln till långsiktigt bra fastighetsförvaltning är att vara omsorgsfull och närvarande. Föreningen kan välja Riksbyggens totalförvaltning men det går självklart också bra att välja ut endast den fastighetsservice eller de förvaltningstjänster som är aktuella för just din bostadsrättsförening.

Utifrån era behov sätter vi ihop en kombination av följande delar:

Få reda på mer om vår fastighetsservice för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik