Riksbyggen som Fastighetsförvaltare

Med Riksbyggen som fastighetsförvaltare får du fastighetsservice rörande den dagliga tillsynen och skötseln av bostaden. Alltså allt det praktiska som sker på plats, i och runt omkring fastigheten och omfattar byggnaden, utemiljön och alla tekniska installationer.

Kontakta oss

Fastighetsförvaltning och fastighetsservice är viktigt för att allt inom bostaden ska fungera som det ska och att den ser hel och ren ut. Med Riksbyggen som fastighetsförvaltare får ni hjälp med att hålla koll på viktiga områden. 

Söker ni en förvaltningspartner som förstår hur en bostadsrättsförening fungerar är Riksbyggen ett självklart alternativ.
 Vi har förvaltat bostadsrättsföreningar i över 70 år och är idag en ledande specialist på området. Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten som trädgård och uteplats eller regelbunden tillsyn och reparationer när något har gått sönder är Riksbyggens fastighetsförvaltare specialister. Med vår fastighetsjour är vi alltid bara ett samtal bort. Nyckeln till långsiktigt bra fastighetsförvaltning är att vara omsorgsfull och närvarande. Föreningen kan välja Riksbyggens totalförvaltning men det går självklart också bra att välja ut endast den fastighetsservice eller de förvaltningstjänster som är aktuella för just er förening.

Riksbyggens fastighetsförvaltning håller er förening i toppskick

Vi vet att det krävs ett helhetstänk för att en bostadsrättsförening ska fungera väl. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och markskötsel som att värmesystem hanteras på ett bra sätt. En väl underhållen fastighet är inte bara lämpligt för att skapa trivsel i er boendemiljö. Det är även en garanti för att huset ska uppfylla alla lagkrav och på sikt stiga i värde. Vi på Riksbyggen erbjuder experter inom varje område som ser till att trivseln och värdet av fastigheten ökar över tiden.

Med Riksbyggens fastighetsförvaltning får du en löpande tillsyn där vi tar hand om dina byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till så att allt är i bästa tänkbara skick. Det kan handla om att se till så att fläktsystemet fungerar, hålla rent i trapphusen eller att sätta ut tulpanlökar i rätt tid så att ni har en fin rabatt på vårkanten. När det oförutsedda händer så är vår fastighetsjour aldrig mer än ett telefonsamtal bort. Vi finns här dygnet runt, året om.

Nedan kan du läsa om våra tjänster mer i detalj

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar av fastighetsförvaltning till er förening:

Vill du veta mer om vår förvaltning för brf?

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om (minst ett val):

Gör en felanmälan

Sök jobb och praktik