Kommande
Kommande

Brf Nysätra

Anmäl intresse

En av de tre alternativa förlag på ny slussled är leden på Skoftebysidan. Trafikverket informerar om att den leden har blivit bredare än vad som tidigare var känt i detaljplaneringsarbetet och förutsättningarna för Brf Nysätra har förändrats. Vi avvaktar beslut innan försäljning kan starta. Vi kikar på olika vägar fram för att kunna erbjuda lägenheter i Skoftebyn. Välkommen att lämna intresseanmälan för att få information så snart vi vet mer.

Fakta

Lägenheter 40
Status Kommande
Planering pågår
Höst 2021
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Skoftebyn, Trollhättan

I Skoftebyn planerar vi för nyproduktion av lägenheter med ett centralt läge i Trollhättan. Det är ett boende med nya bostäder med närhet till det mesta. Vill du ta dig in till Trollhättan centrum följer du Göta Älv antigen till fots eller med cykel. I närområdet finns förskola, skola och flera utflyktsmål som Övre Slussen.

Film från visningslägenhet och inredningsmöjligheter

De planerade bostäderna har vi uppfört tidigare, bli inspirerad av en film från vår visningslägenhet i Korseberg, Vänersborg. Det du ser är en fyra om 91 kvm, planlösningen i samtliga rum förutom de mindre sovrummen så kan du se hur lägenheten kommer bli oavsett vilken storlek du är intresserad av.


Vi har tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men du kan även se vilka möjliga tillval som finns i vårt inredningsmagasin. Priser på tillval kommer presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart. För att få ännu mer känsla för våra olika stilar så har vi gjort en visningslägenhet för badrum och köksvalen där du kan leka med de olika valen för att hitta just din stil redan nu.

Bostadsrätter för ett aktivt liv

Vill du bo så att du kan starta dagen med en morgonjogg eller promenad? Ha ett socialt grannliv? Göra mysiga helgutflykter i närområdet eller ta en cykeltur längs med älven till Trollhättan? Bland grönskande träd och i harmoni med naturen växer Brf Nysätra fram. Vi planerar för grillplats, odlingslådor, lekplats och gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Här låter vi den aktiva vardagen vara i fokus. 

Naturen är den röda tråden

När husens placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och för att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, slussen och fotbollsplanen kommer bevaras och även i fortsättningen vara tillgängligt för allmänheten. För att bidra till en ökad växtlighet och pollinering kommer vi att bygga gröna tak på komplementbyggnader samt plantera fruktträd, gröna växter och blommor.

Bostadsrätter med kvälls- och morgonsol

Vi har tänkt extra mycket på lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläppet. Interiört finns det flera funktionella fördelar men framförallt handlar det om att ta in naturen på bästa sätt.

Balkongerna och uteplatserna ligger åt väster mot kvällssolen och solnedgången, medan de flesta entréerna har möjlighet till morgonsol. Husens kulörer speglar hur man historisk har färgsatt trädgårdsmiljöer i Sverige.

Hållbarhetsåtgärder

  • Elbilsladdare
  • Odlingslådor
  • Växter för pollinering
Om vårt hållbarhetsarbete

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftkostnader som tillkommer: En bilplats i carport med elbilsladdning, Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts individuellt), förbrukning av hushållsel (mäts individuellt), av bostadsrättsföreningen vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni). Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 1 000 – 1 200 kr/ mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Hållbarhetsåtgärder

  • Elbilsladdare
  • Odlingslådor
  • Växter för pollinering
Om vårt hållbarhetsarbete

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftkostnader som tillkommer: En bilplats i carport med elbilsladdning, Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts individuellt), förbrukning av hushållsel (mäts individuellt), av bostadsrättsföreningen vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni). Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 1 000 – 1 200 kr/ mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Trollhättan – från stadspuls till slusslugn

Här är det enkelt att ha en aktiv vardag då staden erbjuder allt från kultur, natur och högskoleliv till stadspuls och de sevärda slussarna. I stadskärnan kan du strosa runt på mysiga gator, shoppa på innerstadsgallerian Oden eller avnjuta en kaffe på någon av stadens café. Vill du planera något inför helgkvällen kan du välja mellan restaurangbesök, bio och konsert. Med det nya dubbelspåret tar det bara 30 minuter till Göteborg om det är för jobb eller nöjen spelar ingen roll, när du bor i Trollhättan är det lätt att åka kollektivt även när du åker utanför kommunen.

Ett utav stadens signum är de mäktiga fallen och de imponerande slussarna. Här kan man följa Göta Älvs naturliga väg, från de lummiga öarna i Trollhättans centrum, förbi de enorma dammluckorna och ner mot den idylliska stillheten vid Kärlekens stig. Sommarens stora händelse är Fallens Dagar – då samlas hela staden för att se vattnet falla i älven, ta del av artistuppträden och mer därtill.

Anmäl intresse till Brf Nysätra

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Charlotte  Berndtsdotter

Charlotte Berndtsdotter

Kundrelationsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp