Bostadsrätter till salu i Vallentuna

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Vallentuna. I Åby Ängar i Vallentuna planerar vi att bygga välplanerade bostadsrätter. Husen är låga och flera lägenheter får privata entréer från gatan. Till Vallentuna tar du dig lätt med Roslagsbanan. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostadsrätter med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Sollentuna, Björkhagen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi för nyproduktion av lägenheter.

Läs mer om våra bostäder i Stockholmsområdet här

   

Hyresrätter i Vallentuna

I Vallentuna har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Vallentuna.

Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp