Kommande
Kommande

Svartviks Strand

Anmäl intresse

På ett fantastiskt läge i Kungsängen vid Mälarens strand planerar vi för ca 130 bostäder med perfekt pendlarläge. Ett perfekt boende för dig som vill bo rofyllt med Sveriges fantastiska natur som granne, men ändå ha tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Planerad säljstart 2024. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 130
Status Kommande
Planering pågår
2022
Säljstart
2024
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Sjönära bostadsrätter i Kungsängen

På ett fantastiskt läge i Kungsängen vid Mälarens strand planerar vi för cirka 130 bostäder med perfekt pendlarläge. Här får du ett bekvämt sjönära boende med närhet till både natur och Stockholms stadsliv. Börja dagen med en morgonpromenad längs vattnet eller drick ditt morgonkaffe med utsikt över Mälaren och naturreservatet på andra sidan sjön. Det är 800 meter till badstranden och 500 meter till båtplats. Ett perfekt boende för dig som vill bo rofyllt med Sveriges fantastiska natur som granne, men ändå ha tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Planerad säljstart 2024. Välkommen till din nya verklighet!

Riksbyggens bostadsplaner för Svartviks strand, i Kungsängen, Upplands-Bro, kommer att skapa stations- och vattennära bostäder och samtidigt ge kommuninvånarna en bättre tillgång till Mälaren. De nya bostäderna vid Svartviks strand kommer att ligga på gångavstånd till pendeltågsstationen i Kungsängen. Ett viktigt steg på vägen mot en ny attraktiv livsmiljö för boende och kommuninvånare.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Elbilsladdare
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Elbilsladdare
Om vårt hållbarhetsarbete

Anmäl intresse till Svartviks Strand

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Sara Stridh
Sara Stridh
Sälj- och marknadsansvarig 018-18 97 49
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp