Anmäl intresse
Anmäl intresse

Brf Musteriet

Anmäl intresse

I Brf Musteriet planerar vi för 22 bostadsrättsradhus med egen uteplats och trädgård. Här bor du med naturen runt knuten och pendeltåget som tar dig till Stockholm ligger inom promenadavstånd. Bro Trädgårdsstad är ett område med många hållbarhetsaspekter.

Fakta

Bostäder 22
Status Kommande
Planering pågår
Höst 2022
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Prel. höst 2025

Exempel på planlösning

I Bro Trädgårdsstad växer en helt ny stadsdel fram. Här bygger vi nära pendeltågsstationen och naturen.

Bostadsrättsradhus i Bro Trädgårdsstad

I Upplands-Bro växer en ny stadsdel fram, Bro Trädgårdsdstad. Brf Musteriet är vårt andra bostadsprojekt i området. Här planerar vi för 22 bostadsrättsradhus om fem rum och kök alla i storleken 108 kvm.

Husen är smart planerade och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som delas av med en bardisk. Ett av det bästa med att flytta in i nyproduktion är att få ett alldeles nytt kök. Du får nya snickerier, ny bänkskiva och nya rostfria vitvaror. Våra inredare har valt varje detalj med omsorg för att skapa kök som är både moderna och tidlösa. Allt är noga utvalt och färdigt att börja skapa matglädje i.

Även dina nya badrum har inretts med omsorg om detaljerna. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare där du lätt kan slänga in smutsiga kläder från lekande barn.

Uteplatserna har växtbäddar som är förberedda med jord. Så det är bara för dig att bestämma vad du vill odla. I anslutning till radhusen finns ett separat förrådshus om 4,5-8 kvm. Till varje radhus hör dessutom en egen parkeringsplats med elbilsladdning. För att kunna njuta lite extra kan du som tillval till ditt nya hus välja en värmande kamin och utekök för härlig matlagning i trädgården.

Här bygger vi med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Om du gillar att påta i jorden finns en gemensam odling du kan vattna och skörda från. Radhusen kommer att byggas närhet till natur, skog och bad. Så om du tycker om friluftsliv kommer du att älska att bo här.

Hållbara hus och hållbart boende

Husen kommer att byggas i trä, såväl stomme som fasad är i trä, ett förnyelsebart byggnadsmaterial. Radhusen har solceller på taken och förråd och miljöhus har en svajande torräng på taken. Sedumtaken bidrar till dagvattenfördröjning och habitat för fåglar och insekter. De egna gårdarna ger dessutom möjlighet till odling för självhushållning.

Bostadsrättsföreningen har en lådcykel och via appen Mitt Boende får du en enklare vardag och större samhörighet med dina grannar. Det blir enkelt att dela med sig av t ex möbler du inte använder eller låna en stege eller en borrmaskin av en granne.

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller
  • Lådcykel
  • Sedumtak
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller
  • Lådcykel
  • Sedumtak
Om vårt hållbarhetsarbete

Om Bro Trädgårdsstad

I området ligger både förskola och skola. Alldeles i närheten ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor på vintern.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern plogas till skidspår. Här finns också ett utegym för dig som gillar stationär träning. I skogen finns en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. På kvarterskaféet, med både bageri och kök, erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm.

Anmäl intresse till Brf Musteriet

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Sara Stridh

Sara Stridh

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp