Bostadsrätter till salu i Norrtälje

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Norrtälje. Har du fyllt 55 år och funderar på att köpa en bostadsrätt i Norrtälje? Just nu planerar vi för en nyproduktion av 50 moderna och ljusa seniorlägenheter i Norrtälje Hamn. Vi bygger också lägenheter för den lilla och stora familjen i Norrtälje Hamn. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Seniorbostäder med balkong eller uteplats

Alla de nyproducerade lägenheterna har egen balkong eller uteplats som öppnar upp för härligt umgänge under sommarhalvåret. I föreningen kommer det dessutom att finnas en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Boende nära hamnen och Norrtälje centrum

Lägenheterna har ett fantastiskt fint läge nere vid hamnen i Norrtälje. Norrtälje Hamn är stadens nya mötesplats och boendet passar perfekt för dig som vill ha närhet till både centrum och naturliv. I området ryms både vackra parker, torg, bryggor och stränder. Anmäl intresse!

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostadsrätter med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Björkhagen, Barkarby, Kungsängen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi för nyproduktion av lägenheter.

Läs mer om våra bostäder i Stockholmsområdet här

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp