Anmäl intresse
Anmäl intresse

Brf Visionen

Anmäl intresse

Nu planerar vi för nästa etapp på populära Haningeterrassen i centrala Handen. I Brf Visionen bygger vi 80 lägenheter om 1-4 rum och kök. Närmare naturen, kommunikationer och service kan du inte komma. Hitta din drömlägenhet i områdets bästa läge!

Fakta

Lägenheter 80
Status Kommande
Planering pågår
2023
Säljstart
Prel. maj 2023
Byggstart
Prel. våren 2024
Upplåtelse
Prel. hösten 2025
Inflyttningsklart
Prel. våren 2026

Nya bostadsrätter på Haningeterrassen

På Haningeterrassen har vi hittills byggt drygt 200 bostadsrättslägenheter i Brf Blicken och Brf Framsidan. Nu är det dags för nästa etapp, Brf Visionen, som kommer ha en bra blandning av kvadratsmarta 2:or och 3:or med inslag av både 1:or och 4:or.

Husen och lägenheterna

Brf Visionen består av två hus med tio våningar, varav åtta med bostäder. Lägenheterna är om 1-4 rum och kök på 35-98 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, utom en lägenhet som har fransk balkong. De översta våningsplanen med balkonger i västerläge har en fantastisk utsikt.

Gemensamhetslokalen finns på gården och färdigställs år 2026. Under huset finns kommersiella lokaler. Förråd finns i lägenheterna, med några undantag. Vissa får förråd i entresolplan, ovanför lokalerna.

På gården finns det gott om cykelparkeringar. Provisoriska parkeringsplatser erbjuds utomhus tills parkeringsgaraget med 21 parkeringsplatser är färdigställt.

Bra kommunikationer

Här har du nära till det mesta. På nolltid tar du dig till den nya, moderna bussterminalen en trappa ner. Härifrån går varje dag flera busslinjer mot city och grannkommunerna. Till skärgården kan du ta bussen raka vägen ut till Dalarö brygga.

Pendeltågsstationen Handen promenerar du till på två minuter. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på 25 minuter. Eller så åker du till Nynäshamn och tar båten till Gotland. 

På Haningeterrassen får du ett bekvämt liv där bilen inte alltid är ett måste. Visst finns det plats för bilar, men vi arbetar för att erbjuda alternativ med smarta mobilitetslösningar.

Service och aktiviteter

Ett stenkast från Haningeterrassen ligger Haninge centrum, med all tänkbar service. Och möjligheterna till ett aktivt liv är goda. Sjön Rudan med sina kringliggande friluftsområden ligger alldeles intill vårt område och det är inte långt till skolor, sportcentrum och till skärgården.

Hållbarhetsåtgärder

  • Klimatförbättrad betong
  • Solceller och sedumtak
  • Mobilitetstjänster som bil- och cykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Klimatförbättrad betong
  • Solceller och sedumtak
  • Mobilitetstjänster som bil- och cykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Haningeterrassen - nära både stad och natur

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. För dig som lätt vill nå ut i naturen och samtidig ha nära till centrala Stockholm är det här det perfekta området. Förutom de fina skogsmarkerna där du kan plocka bär och svamp så finns stora gräsytor, bad och fint fiskevatten.

Om du är sugen på ett kvällsdopp är det bara att dra på sig badkläderna och promenera till sjön Rudan på fem minuter. På vintrarna finns skidspår och en konstfrusen skidslinga. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

I närheten ligger även Tyresta nationalpark, ett populärt naturområde där skogarna erbjuder en känsla av vildmark. Vid sjöar och utsiktsplatser kan du se hur skogen sträcker ut sig i det största urskogsområdet söder om Dalälven.

Anmäl intresse till Brf Visionen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Veronica Persson Merlenius
Veronica Persson Merlenius
Sälj- och Marknadsansvarig 08 553 635 32
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp