Ledig
Ledig

Objekt 1801 i Brf Visionen

Anmäl intresse

Välkommen till denna välplanerade 2:a på åttonde våningen. Inredningsstandarden är god med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörr och i övrigt parkettgolv i mattlackad ek och ett sobert, mörkgrått kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förrådet är placerat inne i lägenheten och har ett litet fönster så att du kan utnyttja det som ett arbetsrum eller liknande om du vill. Från vardagsrummet når du en generöst tilltagen balkong i västerläge.

Fakta

Rum 2 rum och kök
Boarea 55,0 kvm
Våning 8 av 8
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Visionen

Rumsbeskrivning

Rum

Till golven har vi valt 3-stav mattlackerad ekparkett 13 mm. I hallen är det grått klinergolv. Vit golvsockel av fabriksmålat barrträ. Vitmålade väggar.

Kök

Kök Harmoni Vit, Marbodal i Hus 1, våning 3–4 och hus 2, våning 1–2. Luckor: Arkitekt Plus Frost (vit) från Marbodal med handtag i rostfritt, dämpande luckor och lådor. Laminatbänksskiva Delano Oak med rak kant, rostfri diskho.

Kök Harmoni Grå, Marbodal i Hus 1 våning, 1–2 och hus 2 våning, 3–4. Luckor: Arkitekt Plus Moln (ljusgrå) från Marbodal med handtag i svart, dämpande luckor och lådor. Laminatbänksskiva: Ferro Grafit med rak kant, rostfri diskho

Kök Sober Marbodal i Hus 1 och 2, våning 5–8. Luckor: Arkitekt Plus Granit (med mörkgrå frontanpassning) från Marbodal med handtag i mässing-look, dämpande luckor och lådor. Laminatbänksskiva: Portland med rak kant, rostfri diskho.

Badrum/tvätt

I badrummet är det ljusgrått klinker på golvet och vitt blankt kakel på väggarna. Rundad duschvägg i hörn. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin enligt planlösningsblad. Väggskåp med släta vita luckor med handtag i metall ovan TM/TT. Bänkskiva i laminat Grey Bardolino Oak.

Planering pågår
2023
Säljstart
31 maj 2023
Byggstart
Prel. våren 2024
Upplåtelse
Prel. hösten 2025
Inflyttningsklart

Haningeterrassen - nära både stad och natur

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. För dig som lätt vill nå ut i naturen och samtidig ha nära till centrala Stockholm är det här det perfekta området. Förutom de fina skogsmarkerna där du kan plocka bär och svamp så finns stora gräsytor, bad och fint fiskevatten.

Om du är sugen på ett kvällsdopp är det bara att dra på sig badkläderna och promenera till sjön Rudan på fem minuter. På vintrarna finns skidspår och en konstfrusen skidslinga. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

I närheten ligger även Tyresta nationalpark, ett populärt naturområde där skogarna erbjuder en känsla av vildmark. Vid sjöar och utsiktsplatser kan du se hur skogen sträcker ut sig i det största urskogsområdet söder om Dalälven.

Anmäl intresse till Brf Visionen

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Frågor och svar för Brf Visionen

Kontakt

Erik Sandh

Erik Sandh

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp