Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Visionen

Anmäl intresse

Nu är det dags för nästa etapp på populära Haningeterrassen i centrala Handen. Vi planerar 80 lägenheter om 1-4 rum och kök, varav åtta förmedlas som ”Hyrköp”. Närmare naturen, kommunikationer och service kan du inte komma.

Fakta

Rum 1–4 rum och kök
Boarea 35–98 kvm
Våningar 8
Lägenheter 80
Status Försäljning pågår
Planering pågår
2023
Säljstart
31 maj 2023
Byggstart
Prel. våren 2024
Upplåtelse
Prel. hösten 2025
Inflyttningsklart
Virtuell rundvandring

Titta in i våra lägenheter

Nya bostadsrätter på Haningeterrassen

På Haningeterrassen har vi hittills byggt drygt 200 bostadsrättslägenheter i Brf Blicken och Brf Framsidan. Nu är det dags för nästa etapp, Brf Visionen, som har en bra blandning av allt från kvadratsmarta 2:or och 3:or till 1:or och 4:or.

Husen och lägenheterna

Brf Visionen består av två hus med tio våningar, varav åtta med bostäder. Lägenheterna är om 1-4 rum och kök på 35-98 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, utom en lägenhet som har fransk balkong. De översta våningsplanen med balkonger i västerläge har en fantastisk utsikt.

Gemensamhetslokal kommer att delas med grannföreningarna Brf Perspektivet och Brf Spegeln när de står färdiga. I bottenplanet på huset finns kommersiella lokaler. Förråd finns i lägenheterna, med några undantag då förråden finns ovanför lokalerna i huset.

På gården finns det gott om cykelparkeringar. Provisoriska parkeringsplatser erbjuds utomhus tills parkeringsgaraget med 21 parkeringsplatser är färdigställt.

Inredning i lägenheterna - vilket våningsplan är du?

Vi vill att du ska hitta en bostad som faller dig helt i smaken. Och eftersom smaken är olika har vi valt att inreda lägenheterna på varje våningsplan och i olika trapphus i olika stilar. I stället för att du ska behöva ta en massa beslut om kakelplattor, luckor, bänkskivor och knoppar har vi inrett köken på de olika våningsplanen med tre olika inredningskoncept. Stilrent och genomtänkt, redan från början.

Här finns en inredningslista för Brf Visionen, där du ser du vilken lägenhet som har vilken inredning och mer information hittar du i Säljbroschyren.

Hyr först - köp sen 

Närmare tillträde kommer åtta ettor av de 80 lägenheterna att erbjudas som Hyrköp. Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. 

Vill du veta mer om Riksbyggens modell Hyrköp är du välkommen att ta del av det här.

Bra kommunikationer

Här bor du med en oslagbar närhet till kollektivtrafik, kulturhuset, gallerian i Haninge centrum och naturen. Närmare allt du behöver kan du inte bo. På en minut tar du dig till den nya, moderna bussterminalen en trappa ner. Härifrån går varje dag flera busslinjer mot Stockholm och grannkommunerna. Till skärgården kan du ta bussen raka vägen ut till Dalarö brygga.

Pendeltågsstationen Handen promenerar du till på tre minuter. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på 25 minuter. Eller så åker du till Nynäshamn och tar båten till Gotland. 

På Haningeterrassen får du ett bekvämt liv där bilen inte alltid är ett måste. Visst finns det plats för bilar, men vi arbetar för att erbjuda alternativ med smarta mobilitetslösningar.

Dessutom är det bara fem minuters promenad till naturen vid friluftsområdet Rudan med motionsspår, skidspår, bad, teater, lekplats och stora gräsytor. Här kan du köpa en nyproducerad, underhållsfri, smart planerad lägenhet med hög standard till fast pris. Du behöver inte tänka på budgivning eller renovering och du får fem års garanti på din nya bostad. Det är bara att flytta in!

Service och aktiviteter

Ett stenkast från Haningeterrassen ligger Haninge centrum, med all tänkbar service och där livsmedelsaffären är öppen till 22. Och möjligheterna till ett aktivt liv är goda. Sjön Rudan, med sina kringliggande friluftsområden, ligger alldeles intill vårt område och det är inte långt till skolor, sportcentrum eller till skärgården.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Haningeterrassen - nära både stad och natur

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. För dig som lätt vill nå ut i naturen och samtidig ha nära till centrala Stockholm är det här det perfekta området. Förutom de fina skogsmarkerna där du kan plocka bär och svamp så finns stora gräsytor, bad och fint fiskevatten.

Om du är sugen på ett kvällsdopp är det bara att dra på sig badkläderna och promenera till sjön Rudan på fem minuter. På vintrarna finns skidspår och en konstfrusen skidslinga. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

I närheten ligger även Tyresta nationalpark, ett populärt naturområde där skogarna erbjuder en känsla av vildmark. Vid sjöar och utsiktsplatser kan du se hur skogen sträcker ut sig i det största urskogsområdet söder om Dalälven.

Anmäl intresse till Brf Visionen

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Frågor och svar för Brf Visionen

Kontakt

Erik Sandh

Erik Sandh

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp