Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Glanskogen

3 275 000–3 995 000 kr
Anmäl intresse

Försäljningen pågår i Brf Glanskogen, som är vår tredje och sista etapp av våra omtyckta par- och radhus i Svärtinge Skogsbacke. Husen är 5 rok och på 116 kvm. De är välplanerade och varje kvadratmeter utnyttjas maximalt.

Fakta

Pris 3 275 000– 3 995 000 kr
Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • fastighetsförvaltning
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

7 298 kr/mån
Bostäder 22
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Vinter 2021/2022
Säljstart
november 2022
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Svärtinge utanför Norrköping

Försäljningen pågår i vår tredje och sista etapp i Svärtinge Skogsbacke. Vi kommer bygga 22 välplanerade och moderna bostadsrätter i form av par- och radhus. Här bor du med skogen som granne och sjön Glan på fint promenadavstånd. Välkommen till en picknicknära verklighet!

Mitt i naturen

Drömmer du om att bo nybyggt? I ett lugnt och stilla område med doft att skog ända inpå knuten? Då är Brf Glanskogen perfekt för dig. Här skapar vi ett boende där skog och spännande terräng är högst närvarande i området. Du kan starta dagen med fridfull yoga på altanen, löpning eller promenad i området och ett avslutande uppfriskande dopp i sjön Glan.  

Här bor du i ett område med möjliga enkla aktiviteter utanför dörren – bad, fiske, motion eller varför inte picknick i skogen. Vill du ta en längre promenad kan du utforska Kolmårdsskogen. Närmaste badplats är Skarsättersbadet som är barnvänlig och långgrund.

Svärtinge Skogsbacke har närhet till det viktiga

Det vackra fridfulla läget är unikt men du bor inte isolerat. Här har du närhet till viktiga funktioner för att få vardagspusslet att gå ihop. I Svärtinge Skogsbacke finns en nybyggd skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar. Den beräknas preliminärt öppna hösten 2022. I Svärtinge finns också en mataffär och ett gym.

Du når Finspång och Norrköping på 15 minuter med bil. Åker du kollektivt väljer du buss 410 eller 412. Busshållplatser finns utmed hela Finspångvägen. Kommunikationsläget och möjligheterna är bra även för dig som föredrar att gå eller cykla. En helt ny gång- och cykelväg har byggts utmed Finspångvägen.

Välplanerade par- och radhus

Par- och radhusen är smarta och yteffektiva. Interiört har arkitekten tänkt till ordentligt. Det är välplanerat och varje kvadratmeter har utnyttjats maximalt. På entréplan är planlösningen öppen mellan kök och vardagsrum vilket vi vet att många uppskattar. Det skapar härlig rymd och fint ljusinsläpp. Här finns också ett rymligt och helkaklat badrum, komplett med tvättavdelning. Behöver du ett extra sovrum kan vardagsrummet delas av.

På andra våningen är flexibiliteten stor för att passa familjens olika skeenden. Här kan antalet sovrum anpassas efter din familjs behov just nu. Det finns fyra olika planlösningar att välja mellan. På andra våningen finns också möjligheten att skapa ett praktiskt hemmakontor.

Odla i egen trädgård

Alla husen har sin egen lilla täppa – en på framsidan och en på baksidan. Det gör det enkelt att hitta en fin plats för frukosten, kalaset, fredagsmyset eller träningen. Ändå är trädgården tillräckligt stor för möjligheten att odla lite grönsaker, bär och kryddor eller plantera ett fruktträd.

Vi tänker på miljön

Riksbyggens har miljö- och hållbarhet högt upp på den dagliga agendan. En rad olika saker kommer att genomföras i Brf Glanskogen utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Exempelvis kommer så mycket som möjligt av den befintliga skogen att bevaras.

Husen är energisnåla så förbrukningen för uppvärmning kommer att ligga en bra bit under rådande normer. Det beror bland annat på att uppvärmningen sköts av en frånluftsvärmepump.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Laddstolpar
 • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Laddstolpar
 • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se husen och välj bostad

I bostadsväljaren kan du hitta din favortibostad och se husen från olika vinklar.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Shopping, kultur och idrott

Tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger. Om du kör bil från Svärtinge till Norrköping  (riksväg 51) tar resan 15 minuter och går genom skog och åkrar tills stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping ligger vackert vid Motala ström och har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara några saker som kännetecknar Norrköping.

Platinum cars arena ”Parken” är hemmaarenan för IFK Norrköping och lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva.

I utkanten av staden ligger Kolmården som är Sveriges största djurpark. Där finns det allt från lejon och giraffer till nordiska djur,  samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanskogen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Inredningsval Brf Glanskogen

Här hittar du de inredningsstilar vi erbjuder i Brf Glanskogen. Testa dig fram för kök och badrum. Vi hoppas att du ska hitta din favoritstil och sedan välja ut de detaljer som passar just dig.

Till inredningsportalen för Brf Glanskogen

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp