Anna bestämde sig på stora visningsdagen

Att hitta sin drömbostad där allt känns rätt kan ta tid. Men på Riksbyggens visningsdag i september träffade Anna helt rätt och bestämde sig att köpa en helt nyproducerad 4:a i Brf Browallia, Mölndal. I februari 2024 går flyttlasset tillsammans med barnen Noel och Svea och familjens mops, Frida. Vi kontaktade Anna för att höra hur det står till inför den planerade flytten.

Hej Anna, hur känns det?
Det känns spännande att flytta till en helt ny lägenhet och vi ser mycket fram emot detta! 

Varför vill ni flytta?
  
Vi ville flytta till en större lägenhet så vi alla får varsitt rum. 

Vad gillar du med lägenheten?  
Att det är en helt nyproducerad 4:a med perfekt planlösning för oss och med bra läge för oss alla tre, vi får nära till både jobb och pendeltåget som går till barnens skola och pappa. 

Vad gillar du med området 
Vi gillar att det är nära till kommunikationer och Mölndals centrum. Det känns kul att prova att bo så centralt. 

Hörde att du kör förbi med bilen och tittar på bygget ibland, berätta:  
Vi kör förbi när vi är i närheten för att titta på huset och kikar upp mot vår kommande lägenhet. Barnen önskar alltid att vi flyttar in direkt. 

Hur var det att köpa bostad av Riksbyggen? 
Det var enkelt att köpa lägenhet från Riksbyggen och jag har fått jättefint bemötande i alla steg.  

Hur har ni bott innan? 
Vi flyttade från hus lite längre utanför stan till en lägenhet 2022 i Krokslätt och provade på ”compact living” Vi trivdes riktigt bra att bo så centralt och ha nära till allt! 

Vi är säkra på att Anna och hennes familj kommer att trivas bra i sin nya bostad i Brf Browallia, som är miljöklassad Silver med bland annat solceller och bilpool. Här kommer det även att finnas en grönskande innergård som bara de boende har tillgång till med ombonade mötesplatser, pergola och en tilltagen grillplats med plats för trevligt umgänge.