Nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter i Täby Park

Planeringen av nya Täby Park pågår i full galopp. Här ska vi bygga 700 bostäder i flera familjevänliga kvarter, nära bra kommunikationer och med en stor naturpark alldeles utanför dörren.

Våra kvarter kommer att bli själva entrén till nya Täby Park. Området har ett bra läge vid en grönskande park och en levande boulevard. Bussen går alldeles utanför dörren och Roslagsbanan når du på bara några minuters promenadväg. Först ut är Brf Cykelverkstaden – ett kvarter med gemensam takterrass och växthus på gården. Hitta ditt drömhem bland ljusa och välplanerade ettor till treor med hög standard och egen balkong. Fler lägenheter har dessutom 3,5 meter i takhöjd och egen uteplats.

Det händer mycket i Täby Park de närmaste åren.

  • Brf Cykelverkstaden – inflytt 2020
  • Galopphästen – fina hyresrätter
  • Brf Parkliv – Bo vid en park
  • Bonum Brf Boulevarden – seniorbostäder för dig som fyllt 55 

Täby Trädgård är öppen

I väntan på att våra kvarter står inflyttningsklara har vi skapat en levande plats i Täby Park. Därför har vi gjort en trädgård av vår byggarbetsplats. Vi kallar den Täby Trädgård. Här spirar både vackra växter och goda idéer. I vår mysiga säljbod kan nyfikna besökare läsa mer om våra bostäder och kika på inredningsmaterial. Intill ligger en konstbod där lokala konstnärer kan ställa ut. Trädgården uppmuntrar till spontana möten – grillfest, picknick, boule och brännboll.

Ska vi prata om blommor och bin?

Precis som andra Täbybor stiger bina upp i ottan för att jobba. Pollinera blommor och träd som binder koldioxid och bär frukt. Och precis som andra behöver de tak över huvudet för att klara vintern. Därför har vi invigt den nya stadsdelen med att öppna insektshotell. Ett litet men viktigt led i vår princip att alltid tillföra ekosystemet mer än vi tar bort.

Läs mer om Riksbyggens arbete med ekosystemtjänster.

Är du intresserad av våra nya bostadsrätter i Täby Park?

Välkommen att anmäla ditt intresse på projektens egna sidor!