Nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter i Täby Park

Planeringen av nya Täby Park pågår i full galopp. Här ska vi bygga 700 bostäder i flera familjevänliga kvarter, nära bra kommunikationer och med en stor naturpark alldeles utanför dörren.

Nyproducerade bostadsrätter i Täby Park

Våra kvarter kommer att bli själva entrén till nya Täby Park. Området har ett bra läge vid en grönskande park och en levande boulevard. Bussen går alldeles utanför dörren och Roslagsbanan når du på bara några minuters promenadväg. Först ut är Brf Cykelverkstaden – ett kvarter med gemensam takterrass och växthus på gården. Hitta ditt drömhem bland ljusa och välplanerade ettor till treor med hög standard och egen balkong. Fler lägenheter har dessutom 3,5 meter i takhöjd och egen uteplats.

Är du intresserad av våra bostäder i Täby Park?

Välkommen att anmäla ditt intresse på bostadsprojektens egna sidor!

Det är lugnet — det är Täby

Visst är storstaden fantastisk. Men så underbart det är att komma hem igen, till parklivet i Täby Park. Inte för långt från City, men ändå på avstånd från stöket. Här bygger vi bostadsrätter för lugnet, men med livet och glädjen i fokus. Inga vräkiga bostäder, men ändå något extra. Välkommen till en ny verklighet i våra kvarter i Täby Park.

Butiker och skolor i närområdet

Vilken lyx att få bo i en nyproducerad lägenhet i staden på landet. Med Täby Centrums shoppingmöjligheter runt hörnet, en lång boulevard med restauranger, caféer och nytt kommunbadhus som grannar.

Täby Centrum är ett matmecka och måste för alla Täbys matkräsna. Här ligger bland annat Melanders fisk med restaurang, fiskdisk och saluhall, Täby Deli och Sushi Rebellino, Trattoria Grazie, Beijing 8 och brödbutiken Gateau och Chokladfabriken som säljer kaffe, choklad, bakelser och bröllopstårtor.


I närområdet finns också Tibble gymnasium och Engelska Skolan.

Lugnet och naturen finns runt hörnet

Åtta minuters cykletur utmed stranden tar dig till Restaurang Pont i Viggbyholm. Här finns segelbåtshamn och möjlighet till bad från bryggan vid Hägernäsbadet.
Småbåtshamnen har plats för över 1000 båtar. Här lockar också naturparken vid Hägernäsbadet. I närområdet finns Roslagsleden med vandringsleder, golfbanor, tennisbanor och de nya padelhallarna.Inte långt från de nyproducerade bostadsrätterna ligger Rönningesjön och Rönninge by. Tänk att få ta en promenad runt sjön eller köra spåret på fem km när snön har lagt sig över Ensta Krog. Eller att ta ett vinter- eller sommarbad.


På 4H-gården konkurrerar ponnyridningen med kalvarna och killingarna som barnen får klappa. Här finns ett café där du kan slå dig ner och koppla av. Under midsommarfirandet kommer Täbybor hit för att köra häst och vagn, åka lövat traktorsläp och dansa på festängen vid sjön.

Vid Rönningesjön ligger också den märkliga Trefaldighetskällan, vars vatten rinner mot norr och som aldrig fryser. Tvärs över sjön kommer vi till Skavlötens friluftsgård och badplats med elljusspår och vandringsleder. Vintertid kan du åka skridskor runt sjön på plogad bana på ungefär sex kilometer. Skidspåren går genom naturreservatets skogar och ängar.

Områdets historia

I Täby Kyrka finns kyrkomålningar av Albertus Pictor och en målning av ”Döden” som spelar schack. Troligen är detta världens runstenstätaste kommun och varje år är det fest med vikingamarknad och skådespel.

1960 invigdes Täby Galopp. Under galoppens storhetstid sprangs det drygt 400 lopp om året. 2016 kördes sista loppet och nu blir Täby Galopp istället Täby Park med nyproducerade bostadsrätter.

Kommunikationer till Täby Park

Roslagsbanan är stommen i kommunikationerna till Stockholm. Från Brf Parkliv tar du cykeln på tre minuter ner till Galoppfältets station. Därifrån tar det 22 minuter till Östra station.

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara 2022.

Våra bostäder i Stockholmsområdet