Nyproducerade bostadsrätter i Norrtälje

Har du fyllt 55 år och funderar på att köpa en bostadsrätt i Norrtälje? Just nu planerar vi för en nyproduktion av 50 moderna och ljusa seniorlägenheter i Norrtälje Hamn. 

Seniorbostäder med balkong eller uteplats

Alla de nyproducerade lägenheterna har egen balkong eller uteplats som öppnar upp för härligt umgänge under sommarhalvåret. I föreningen kommer det dessutom att finnas en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Det bästa av två världar

Seniorlägenheterna har ett fantastiskt fint läge ner vid hamnen i Norrtälje. Norrtälje Hamn är stadens nya mötesplats och boendet passar perfekt för dig som vill ha närhet till både centrum och naturliv. I området ryms både vackra parker, torg, bryggor och stränder. Anmäl intresse!

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

Vill du flytta in direkt har vi inflyttningsklara bostadsrätter i Haninge och i Handen. Norr om Stockholm, i natursköna Sigtuna, finns inflyttningsklara seniorbostäder. Även i nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara 2022.

Våra bostäder i Stockholmsområdet