Nyproducerade bostadsrätter i Norrtälje

Har du fyllt 55 år och funderar på att köpa en bostadsrätt i Norrtälje? Just nu planerar vi för en nyproduktion av 50 moderna och ljusa seniorlägenheter i Norrtälje Hamn.

Seniorbostäder med balkong eller uteplats

Alla de nyproducerade lägenheterna har egen balkong eller uteplats som öppnar upp för härligt umgänge under sommarhalvåret. I föreningen kommer det dessutom att finnas en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Boende nära hamnen och Norrtälje centrum

Seniorlägenheterna har ett fantastiskt fint läge ner vid hamnen i Norrtälje. Norrtälje Hamn är stadens nya mötesplats och boendet passar perfekt för dig som vill ha närhet till både centrum och naturliv. I området ryms både vackra parker, torg, bryggor och stränder. Anmäl intresse!

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Sollentuna, Björkhagen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter.

Våra bostäder i Stockholmsområdet

Riksbyggens Hyresrätter i Stockholm

Vi har även hyresrätter i Stockholmsområdet. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi nya hyresrätter som är inflyttningsklara i början av 2022. Ställ dig i kö redan nu för ett förstahandskontrakt.

Hyresrätter i Stockholmsområdet