Nyproducerade bostadsrätter i Flemingsberg

I Flemingsberg planerar vi för omkring 200 bostadsrätter nära kommunikationer och Flemingsbergs centrum. Flemingsberg är ett av Huddinges viktigaste utvecklingsområden och är utpekat som en framtida regional stadskärna i utvecklingsplanen för Stockholms län. Funderar du på att köpa en nyproducerad lägenhet nära Stockholm, anmäl intresse så får du löpande information.

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

I nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park. I Vallentuna, med närhet till centrum och Roslagsbanan, har vi lägenheter på mellan 2-5 rum och kök till försäljning.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma, Sollentuna, Björkhagen, Upplands Bro och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter.

Våra bostäder i Stockholmsområdet