Pressinbjudan - första spadtaget för Riksbyggens Brf Panoramautsikten i Helsingborg den 30 januari 2024-01-16, kl 14:18

Pressinbjudan - första spadtaget för Riksbyggens Brf Panoramautsikten i Helsingborg den 30 januari

Hösten 2022 öppnade Riksbyggen upp för försäljning av Brf Panoramautsikten i kvarteret Spårvagnshallarna i Helsingborg med ett unikt läge mellan pittoreska Råå och Helsingborgs stad. Det 20 våningar höga huset, som rymmer 108 lägenheter i storlekarna 1-6 rum, blir en del av utvecklingen i det nya kvarteret Spårvagnshallarna som rönt stort intressen bland intressenterna.

Den 30 januari bjuder Riksbyggen in media till det symboliska första spadtaget. De första som sätter spaden i marken är Johanna Frelin, vd på Riksbyggen - Christian Orsin, kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg - Mats Panther, vice ordförande byggande styrelse, samt Daniel Malm, regionchef på BAB.

- Det finns ett stort behov av bostäder runt om i landet. Det känns fantastiskt att vara en del av detta projekt, där vi bidrar till att möta den ökande efterfrågan på boenden och håller bostadsbyggandet i rörelse i Helsingborg även i rådande konjunktur, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst.

Varmt välkomna till första spadtaget för Brf Panoramautsikten den 30 januari kl 11:30 - 12.30 i kvarteret Spårvagnshallarna på Pollettgatan 10, Helsingborg – enklare lunch finns. Fler av de som köpt lägenheter i Brf Panoramautsikten kommer att vara på plats vid spadtaget.

Anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se Obs begränsat antal platser.

Mer om bostadsrätterna Brf Panoramautsikten

För mer information:
Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst, 042-18 66 36
kristin.vanderreep@riksbyggen.se
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst, 072-711 72 34 theodor.alexandris@riksbyggen.se

Bilder