Pressinbjudan - första spadtaget för Riksbyggens Brf Glasbjörken i Kiruna 8 november 2023-11-02, kl 08:31

Pressinbjudan - första spadtaget för Riksbyggens Brf Glasbjörken i Kiruna 8 november

I september öppnade Riksbyggen upp för försäljning av bostäder i Brf Glasbjörken i Kiruna med planerad inflyttning 2025. Den 8 november bjuder Riksbyggen in media till det symboliska första spadtaget. De första som sätter spaden i marken är Emilia Töyrä, vice ordförande i Kiruna kommunstyrelse, Riksbyggens vd Johanna Frelin, Ida Snäll, affärschef på Lindbäcks och Mikael Westerlund, stabschef stadsomvandling på LKAB.

Brf Glasbjörken får 66 moderna lägenheter fördelade på två bostadshus om 5-6 våningar. Lägenhetsstorlekarna spänner från 1-4 rum och kök om 28-98 kvadratmeter. Brf Glasbjörken ingår i en samverkansöverenskommelse med LKAB för att bidra med fler nya bostäder i rådande bostadsbrist och möjliggör tidig byggstart.

- Efterfrågan på bostäder är stor i Kiruna. Det känns roligt att så nära inpå säljstart kunna sätta spaden i marken och ytterligare bidra till regionens tillväxt där vi vet att efterfrågan på bostäder är stor, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad Norr.

Varmt välkomna till första spadtaget för Brf Glasbjörken den 8 november kl 11:30 på Midnattsolsvägen 17 – anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se

Mer om bostadsrätterna Brf Glasbjörken

För mer information:
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad Norr, 076-83 73 507, lars.lundgren@riksbyggen.se
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Norr, 090-159 603, jenny.elveljung@riksbyggen.se

Bilder