Riksbyggen exklusiv partner till Hemnets nya podd Vägen hem 2023-05-25, kl 08:00

Riksbyggen exklusiv partner till Hemnets nya podd Vägen hem

Idag, den 25 maj, är det premiär för Hemnets podd Vägen hem, för vilken Riksbyggen är exklusiv partner för de sex första avsnitten. Podden kommer att följa och förklara utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden. Programledare för podden är Staffan Tell, pr-chef på Hemnet och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet.

I podcasten Vägen hem kommer Erik och Staffan att gå igenom de viktigaste omvärldshändelserna och hur de påverkar bostadsmarknaden, analysera och diskutera Hemnets egen data och träffa spännande gäster, som mäklare, ekonomer och andra experter som bjuder på intressant kunskap och perspektiv. Poddens första avsnitt gästas av Riksbyggens vd Johanna Frelin, som tillsammans med Staffan och Erik reflekterar över bostadsmarknaden under det senaste året.

- Vi konstaterar att det finns ett stort intresse kring bostadsmarknaden och vill prova på podd som ett format för att på ett förklarande och lättsamt sätt kunna fördjupa oss i alla de olika ämnen som omger en bostadsaffär. I podden kommer vi dela med oss av våra egna insikter och vår data som vi kombinerar med olika perspektiv från experter från bostadsmarknaden. Vi är väldigt glada över att ha Riksbyggen med oss på den här poddresan som börjar med sex avsnitt men vi hoppas såklart att intresset blir så pass stort att det blir en fortsättning säger Staffan Tell, PR-chef på Hemnet och en av programledarna till podden Vägen hem.

- Bostadsfrågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostadsutvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperspektiv på bostadsbranschen, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Podcasten Vägen hem produceras av Poddagency.

Här finns första avsnittet via Spotify och här finns första avsnittet via Apple podcaster.

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: staffan.tell@hemnet.se

Bilder