Carina Persson ny affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i södra Sverige 2023-04-25, kl 07:00

Carina Persson ny affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i södra Sverige

Från den 1 augusti axlar Carina Persson, nuvarande marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne, sin nya roll som affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning Syd. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

Carina Persson, som idag är marknadsområdeschef för norra Skåne, tar den 1 augusti över från Riksbyggens nuvarande affärschef syd Michael Frank som går i pension. I affärsområde Riksbyggen Syd ingår Blekinge, Bohuslän, Gotland, Halland, Skåne, Småland, Södermanland Västergötland och Östergötland.


– Jag är tacksam och oerhört taggad att axla rollen som affärschef. Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt. Vi har skapat en stabil plattform inom förvaltning och har många olika tjänster som både är bra för klimatet och för våra uppdragsgivares plånböcker, säger Carina Persson.

Carina, som är civilekonom, började sin karriär på Riksbyggen 2004 som ekonom på Riksbyggens kontor i Hässleholm. Efter några år avancerade hon till chef för den ekonomiska förvaltningen i marknadsområdet och har de senaste tio åren varit marknadsområdeschef.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen cirka 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet. Läs mer om Riksbyggens Fastighetsförvaltning.

För mer information:

Carina Persson, marknadsområdeschef för fastighetsförvaltning i norra Skåne, carina.persson@riksbyggen.se 070 - 245 55 72

Bilder