Inflyttning i Riksbyggens Brf Riddaren i Berga Park 2021-10-26, kl 06:45

Inflyttning i Riksbyggens Brf Riddaren i Berga Park

Nu är inflyttningen i full gång i Riksbyggens 43 bostadsrätter i Brf Riddaren i Berga Park i Samtidigt pågår just nu uthyrningen av de 182 hyresrätter som Riksbyggen bygger i samma kvarter.

– Det är fantastiskt roligt att dela ut nycklar och se köparna i projektet flytta in. Nya bostäder, miljömärkta med Svanen, innebär en väldigt konkret samhällsnytta, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig Riksbyggen Bostad Öst.

Brf Riddaren består av 43 yteffektiva och de minsta lägenheterna kan passa perfekt som studentlägenhet. Storlekarna är 1-3 rum och kök med en boyta på 35–59 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och husen är utformade så att de ska vara beständiga och lättskötta över tid. Riksbyggen erbjuder alla boende medlemskap i bilpool som ett alternativ till en egenägd bil.

Stort utbud av Svanenmärkta hyresrätter

I två huskroppar bygger Riksbyggen 182 hyreslägenheter om sju till åtta våningar. Lägenheterna byggs i storlekarna 1-3 rum och kök och samtliga ligger mot en grön innergård.

– Det är riktigt fina lägenheter med hög standard. Till exempel blir det ekparkett i alla rum och i de helkaklade badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare, berättar Patrice Wedlund, säljare och marknadskoordinator hyresrätter på Riksbyggen.

Film om Riksbyggens hyresrätter i Berga Park i Linköping

Titta in i lägenhetsväljaren

Inflyttningen i hyreslägenheterna kommer att ske i etapper med start i februari 2022.

– Intresset är stort och till den första inflyttningsetappen är många lägenheter redan uthyrda. I projektet finns även tre lokaler för uthyrning, säger Patrice Wedlund.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig Riksbyggen Bostad Öst, 013-24 93 32

Bilder