Riksbyggens fastighetsförvaltning satsar på Gotland och i sydost 2021-06-11, kl 07:50

Riksbyggens fastighetsförvaltning satsar på Gotland och i sydost

Från den 1 september bildar Riksbyggens fastighetsförvaltning ett nytt och större marknadsområde där Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Gotlands län ingår, genom ett samgående av två tidigare marknadsområden. Chef för nya Marknadsområdet blir Daniel Toftskär. För att bibehålla en stark lokal förankring kommer Riksbyggen fortsatt att ha platskontor i Kalmar, Växjö, Ljungby, Karlshamn, Karlskrona och Visby.

– Nu kommer Riksbyggen att kunna erbjuda fler tjänster än tidigare inom hela det nya marknadsområdet. Vi kommer att kunna utnyttja våra resurser på bästa sätt för att bli en ännu bättre samarbetspartner till våra kunder, säger Daniel Toftskär, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

– Riksbyggen har en stark position på Gotland och genom den här förändringen kommer vår verksamhet att ytterligare förstärkas, säger Per Ekdahl, chef för Riksbyggens fastighetsförvaltning på Gotland och som går i pension vid årsskiftet. En ny leveranschef med placering i Visby kommer att rekryteras.

Med det nya marknadsområdet kommer Riksbyggen att kunna erbjuda spetskompetens inom till exempel drift, energi och hållbarhet.

– Förändringen innebär också ökade möjligheter för oss att leverera ännu tydligare hållbarhetsvärden till våra kunder. Denna sammanslagning innebär att vi blir 160 Riksbyggare som hjälper våra kunder i deras vardag att bo och leva i fastigheter som förvaltas av Riksbyggen, berättar Daniel Toftskär.

För mer information:

Daniel Toftskär, daniel.toftskar@riksbyggen.se, 0480-57 841
Per Ekdahl, per.ekdahl@riksbyggen.se, 0498-20 59 51

Bilder