Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland toppar Nöjd Kund-index 2021-05-28, kl 07:00

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland toppar Nöjd Kund-index

Hur får man de nöjdaste kunderna? Riksbyggens marknadsområde i Halland ligger i topp när det gäller Nöjd Kund-index, NKI, inom Riksbyggens fastighetsförvaltning samtidigt som lönsamheten ökat. Se inslaget där Jeanette Bernhard Bertilsson, marknadsområdeschef i Halland och Johanna Frelin, vd Riksbyggen, berättar om sina erfarenheter för att få både nöjdare kunder och ökad lönsamhet.

– Det har varit en lång resa där vi höjt NKI från 71 till 80, vilket är ett toppresultat inom Riksbyggen. Bakom resultatet står ett fantastiskt team och vi har involverat, engagerat och arbetat med många olika parametrar, berättar Jeanette Bernhard Bertilsson.

– Arbetet som marknadsområde Halland gjort är ett skolboksexempel på hur man utvecklar en företagskultur som leder till nöjdare kunder. Det uppstår en win-win, det som är bra för kunden är också bra för företaget, säger Johanna Frelin.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen över 4 300 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Jeanette Bernhard Bertilsson, marknadsområdeschef Halland, 035-192509
Jeanette.BernhardBertilsson@riksbyggen.se
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66
Hakan.andersson@riksbyggen.se

Bilder